The Dog House Megaways

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.55%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met The Dog House Megaways:

2 plays

Gokkast beoordeling

The Dog House Megaways
RTP 96.55%
Volatiliteit HOOG

The Dog House Megaways

Liefhebber van viervoeters in allerlei soorten en maten? Dan is de Dog House Megaways slot (Pragmatic Play) helemaal jouw ding. Het beschikt over een leuk hondenthema, uitgewerkt middels mooie kleuren en veel potentie. Pragmatic Play besteedde duidelijk voldoende aandacht aan de inrichting van deze slot en biedt urenlang gegarandeerd speelplezier. Wij vertellen hier hoe je dit spel speelt, wat de waarde van verschillende symbolen is en hoe je profiteert van extra features. We sluiten dit af door een conclusie te trekken over de mogelijkheden.

Weet dit over The Dog House Megaways

Ontwikkelaar:     Pragmatic Play

Type:                     Video slot

Thema:                 Dieren

RTP:                      96,55%

Winlijnen:           maximaal 117.649 winlijnen

Rollen:                 6 x 5

Min-max inzet:  0,20 euro – 100 euro

Bonussen & features:

Variantie:           Hoog

Maximale uitbetaling:  12.305 keer de totale inzet

Lanceerdatum:

Zo speel je deze videoslot het beste volgens de regels

The Dog House Megaways beschikt in principe over zes rollen. Afhankelijk van hoe ver je in  het spel bent bevatten die tot wel zeven symbolen. Er zijn tussen de 64 en de 117.649 winmanieren. Je kunt bij dit spel dikke winst maken omdat je wel twaalf duizend keer jouw winst terug kunt ontvangen.

Het belangrijkste symbool is de wild, bestaand uit een hondenhok. Dit symbool bevat onder meer een aantrekkelijke vermenigvuldiger en kan een groot aantal andere symbolen direct vervangen. Andere symbolen zijn een hondenriem, het hondenbot en vastgestelde symbolen zoals de hond die extra veel geld opleveren. Deze kan jou het op 1 na hoogste bedrag opleveren. Daarnaast zijn er bekende kaartsymbolen waaronder de vijf hoogste kaarten. Zes van die kaarten leveren jou 0,50 keer jouw inzet op, wat alsnog mooi meegenomen is.

Het thema en de extra features die komen bij deze slot

Het thema is overduidelijk honden en alles dat daarbij komt kijken. Daarnaast beschikt het over een aantal extra features. Je kunt hierbij allereerst denken aan de gratis spins aanbieding. Deze promotie speel je vrij bij het verkrijgen van op zijn minst drie scattersymbolen op het scherm. Vervolgens ontvang je een vooraf vastgesteld aantal gratis spins die je direct inzet bij het spel. Liever dit gedoe overslaan en het promotieaanbod kopen? Zeker een mogelijkheid en beschikbaar voor honderd keer het bedrag dat je hebt ingezet. Je kunt nu gelijk spinnen. Daarnaast wijzen we je graag op Sticky Wilds free spins. Deze wilds blijven plakken tijdens jouw gratis spin. Als extra zijn ze uitgevoerd met een multiplier. Hoeveel gratis spins je ontvangt wordt bepaald door de wilds die je verzamelt. We wijzen je wel op het feit dat de Sticky Wilds free spins met een hoog risico komen. Als je een aantrekkelijke hoeveelheid sticky wilds verzamelt kun je geld verdienen. Lukt dit niet dan kan dit extraatje zwaar uitpakken en kun je geld verdienen. Bedenk je daarom goed of je deze wilt inzetten en dit is aan te bevelen voor ervaren spelers.

Tenslotte benoemen we de Raining Wilds Free spins. Je kunt hierbij minimaal 15 spins helemaal gratis maar met risico’s ontvangen. Het maximale aantal loopt op tot dertig. Bij elke beurt krijg je op elke reel 6 extra wilds om niet die je naar wens kunt inzetten. We vinden deze uitbreiding niet zo leuk als de vorige, maar voor een volledige recensie moet we deze vermelden.

Concluderend over Dog House Megaways

Dog House Megaways beschikt over een bijzonder optimistisch thema met geluiden waar je spontaan vrolijk van wordt. Het hondengeblaf zet je zeker aan om verder te spelen, maar je moet hier van houden. We kunnen daarom geen enkele reden bedenken waarom je dit spel niet wilt spelen. Het spel past duidelijk binnen de Megaways series en kent in dat kader weinig nieuw features, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om hier een gokje te wagen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...