Aztec King Megaways

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.58%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Aztec King Megaways:

9 plays

Gokkast beoordeling

Aztec King Megaways
RTP 96.58%
Volatiliteit HOOG

Aztec King Megaways

Aztec King Megaways is een online videoslot ontwikkeld door Pragmatic Play waarin het Azteekse thema helemaal centraal staat en waarmee je met het Megaways mechanisme speelt. Hierdoor is het mogelijk om op maar liefst meer dan tweehonderd duizend manieren winnende combinaties te maken.

Je speelt Aztec King Megaways met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot een maximale inzet van € 125,- per draai. Je kan tot wel twintigduizend keer je inzet winnen.

Aztec King Megaways is een hoge variantie gokkast, waarin het theoretische uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,58%.

Aztec King Megaways speelregels

Je speelt Aztec King Megaways met het Megaways mechanisme. Pragmatic Play is de laatste tijd druk bezig geweest om bestaande spellen om te zitten naar Megways slots.

Wanneer je Aztec King Megaways op volle capaciteit speelt, speel je met ruim tweehonderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Ook kom je een aantal features tegen in deze gokkast die ervoor zorgen dat de spelbeleving nog spannender en leuker wordt. Als allereerste speel je met het Cascading Mechanisme. Dit houdt in dat elke keer wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken, de symbolen verdwijnen en er ruimte wordt gemaakt voor nieuwe symbolen. Het is dus mogelijk om in één enkele draai, meerdere winnende combinaties te maken.

Ook kom je een scatter symbool tegen. Dit is de pyramide. Naast dat dit symbool een gratis spins feature oplevert, kom je er ook nog een vermenigvuldiger in tegen waardoor winsten flink kunnen oplopen.

Je activeer de bonus ronde wanneer je ten minste vier scatters hebt weten te draaien. Vervolgens, afhankelijk van de hoeveelheid scatters je hebt weten te bemachtigen, krijg je de keuze uit de volgende opties

4 scatters symbolen:

  • 15 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van één keer.
  • 10 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van vijf keer.
  • 5 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van tien keer.

5 scatter symbolen:

  • 19 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van één keer.
  • 14 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van vijf keer.
  • 9 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van tien keer.

6 scatter symbolen:

  • 23 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van één keer.
  • 18 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van vijf keer.
  • 13 gratis spins met een startende vermenigvuldiger van tien keer.

Aztec King Megaways thema en symbolen

Het thema van Aztec King Megaways is geïnspireerd op de bekende Azteekse mythologie. We hebben in de afgelopen jaren dit thema verschillende malen voorbij zien komen, maar is nog altijd een favoriet onder vele spelers en ook onder ons.

Het spel ziet er netjes en verzorgd uit. Een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. Uitbetalingen lopen uiteen van één keer de inzet tot vijftig keer de inzet.

Het enige symbool in het spel dat al een uitbetaling oplevert met slechts twee gelijke symbolen, is de koningin. Zij is tevens ook het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast.

De koning is het wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatters, om je zo te helpen om winnende combinaties te maken.

Conclusie en vergelijkbare games

Aztec King Megaways is een vermakelijk Megways slot, waarin je hoge bedragen kan winnen. Het spel heeft een hoge variantie.

Aztec King Megaways is ook te spelen in de demo-versie. Hier krijg je de kans om het spel te leren kennen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om dit slot onderweg te spelen, vanaf je mobiele telefoon of tablet. Het spel wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Wanneer het Azteekse thema helemaal jouw ding is, raden we je ook graag Aztec Gold Megways aan, een online gokkast van iSoftbet. Je speelt dit spel met tweehonderd duizend manieren om winnende combinaties te maken. Tevens speel je ook met het cascading mechanisme, waardoor het mogelijk is om in één enkele draai meerdere winsten te boeken.

Spelen in dit spel is mogelijk vanaf € 0,20 cent en je kan tot ruim negentienduizend keer de inzet winnen. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 95,99% en het heeft een hoge variantie.

Een andere Megaways slot is er eentje waar NetEnt en Red Tiger Gaming de handen voor in één geslagen hebben, Piggy Riches Megaways. Dit spel werd in 2020 uitgebracht en je hebt ook in dit slot tot bijna tweehonderd duizend manieren om winnende combo’s te maken.

Spelen doe je al vanaf € 0,10 cent per draai en je kan tot maximaal tienduizend keer de inzet winnen. De RTP is naar onze mening iets aan de lage kant, met 95,71%. Dit is een hoge variantie gokkast dat ook te spelen is op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...