Extra Juicy

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.52%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Extra Juicy:

4 plays

Gokkast beoordeling

Extra Juicy
RTP 96.52%
Volatiliteit HOOG

Extra Juicy

De Extra Juicy slot kent een klassiek fruitthema. Het is afkomstig van Pragmatic Play, een bekende speler op de markt. Leuk aan dit spel is dat je maximaal wel 60.0000 jouw totale inzet verdient. Daarmee is het niet verrassend dat de maximale inzet laag is. Het draait hier allemaal om eenvoud en duidelijkheid. Dat wordt dus gecompenseerd door de hoge winsten. Hier vertellen we belangrijke informatie over deze slot, zodat jij goed geïnformeerd een gokje waagt. Daarbij gaan we in op hoe het spel wordt gespeeld en geven we tenslotte onze ongezouten mening. Op voorhand verklappen we alvast dat je hier in korte tijd veel plezier beleeft en dat je van de slot spontaan vrolijk wordt.

De feiten over Extra Juicy op een rij

Ontwikkelaar:     Pragmatic Play

Type:                     Video slot

Thema:                 Fruit

RTP:                      96.52%

Winlijnen:           10

Rollen:                 5×3

Min-max inzet:   0,10 – 4 euro

Bonussen & features:  bonusronde met progressieve multiplier

Variantie:              Zeer hoog

Maximale uitbetaling:  60.000 keer de inzet

Lanceerdatum:   2019

Zo ga je aan de slag met Extra Juicy

Kortgezegd is het bij Extra Juicy de bedoeling dat je drie van dezelfde symbolen op een rij krijgt. Het maakt daarbij niet uit op welke rol die combinatie begint. Deze kunnen van links naar rechts lopen, of omgekeerd of van boven naar beneden en terug. Extra Juicy kent een bijzonder hoge variantie wat het spel doorlopend spannend maakt. Daarbij zorgen de vrolijke kleuren voor een leuke spelbeleving waar je gemakkelijk een hele middag aan kwijt bent.

Alle bekende fruitsymbolen komen hier terug. De klokken leveren hierbij het meeste op. Verzamel je er vijf, dan kun je 100 keer jouw totale inzet terugverwachten. De pruimen, blauwe bessen en meloenen zijn ook aantrekkelijk en leveren maximaal 15 tot 50 keer jouw inzet op. De laagste uitbetalingen krijg je voor citroenen, kersen en sinaasappels. Daarbij gaat het om maximaal 10 keer het bedrag dat je hebt ingezet.  Goed om te weten is dat alle symbolen ook in stacks voorkomen.

Het thema en belangrijke features van Extra Juicy

Extra Juicy is een klassieke fruitslot. Het beschikt over een interessante gratis spins bonus. Deze beschikt over progressieve vermenigvuldigers die jouw winsten vergroten. Om aanspraak te maken op deze feature moet je 1,3 of 5 scattered diamonds verzamelen.  Je ontvangt vervolgens twaalf gratis spins. Door de progressieve vermenigvuldiger ontvang je na elke draai een extra spin. In theorie kun je dus oneindig door blijven spelen. Je kunt gratis spins retriggeren tot maximaal zes stuks. Als je bij die laatste spin een vol scherm met klokken draait kun je 60.000 keer jouw totale inzet winnen. Extra Juicy is modern en daarmee volledig mobiel compatibel. Zo kun je dus eenvoudig gokken vanaf jouw (Apple) smartphone of tablet. Door de HTML5 technologie hoef je niet in te leveren op kwaliteit.

Dit vinden wij van Extra Juicy

Al met al kunnen wij de Extra Juicy slot van harte aanraden. Je kunt hier ongekende prijzen winnen. Er zijn geen lange verhaallijnen: de slot is simpel en overzichtelijk. Daarbij gaat het hier om een modern spel dat aan de veiligheidseisen van Pragmatic Play en de Europese autoriteiten voldoet. Wel is het streng aan te bevelen om het spel eerst gratis uit te proberen, zodat je geen onnodige verliezen maakt.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...