Rise of Samurai Megaways

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 95.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Rise of Samurai Megaways:

1 plays

Gokkast beoordeling

Rise of Samurai Megaways
RTP 95.7%
Volatiliteit HOOG

Rise of Samurai Megaways

Rise of Samurai Megaways is een online videoslot ontwikkeld door Pragmatic Play, waarin je meegenomen wordt naar de tijd van de Samurai in Japan.

Je speelt Rise of Samurai Megaways met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en je kan tot maximaal € 100,- per draai inleggen.

Je kan in deze gokkast tot maximaal vijfduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 95,7% en dit is een hoge variantie gokkast.

Rise of Samurai Megaways Rise of Samurai Megaways is compatibel met alle mobiele iOS- en Android-apparaten. Dat betekent dat je dit spel thuis of onderweg kunt spelen, wat je maar wilt!

Rise of Samurai Megaways

Rise of Samurai Megaways speel je, zoals je waarschijnlijk al verwacht, met het Megways mechanisme. Dit houdt in dat je ruim tweehonderd duizend manieren hebt om winnende combinaties te maken.

Pragmatic Play heeft spannende bonusfuncties zoals wild symbolen, vermenigvuldigers, een Tumble Feature, gratis spins en meer om nog meer kansen te creëren om veel geld te winnen.

De Tumble Feature is geen onbekend feature en kom je in zo goed als alle Megaways spellen tegen. Dit houdt in dat wanneer je een winnende combinatie maakt, de symbolen verdwijnen en ruimte wordt gemaakt voor nieuwe symbolen én dus nieuwe winnende combinaties. Zo kan je in één enkele draai dus meerdere winsten pakken.

Wanneer je ten minste drie scatter symbolen weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins feature. De scatter is de draak en geeft je naar de bonus feature ook een directe uitbetaling.

Je krijgt in deze gratis spins feature twintig gratis spins, waarbij je te maken krijgt met een vermenigvuldiger die tussen de twee en vijfentwintig keer verdubbelt. Tevens is het ook mogelijk om de feature te re-triggeren, dit doe je door weer drie scatter symbolen te draaien.

Rise of Samurai Megaways thema en symbolen

Rise of Samurai Megaways speelt zich af in een idyllisch stadje in Japan, waarin de Japanse cultuur centraal staat. Op de achtergrond zie je prachtige in bloei staande bloesembomen, waardoor het spel er geweldig uitziet.

De soundtrack combineert traditionele Japanse instrumenten zoals de Shakuhachi, de koto en de shamisen om een authentiek, ontspannend deuntje te creëren dat je een heel zen gevoel geeft terwijl je draait in de rotstuin.

Wanneer je op spin drukt, wordt de muziek intenser en draaien de rollen tot een suizend geluid voordat ze één voor één tot stilstand komen met een reeks klikkende geluiden. Winnende combinaties worden beantwoord met een arcade-winnend geluid dat aanhoudt zolang als nodig is om de winsten onderaan het scherm te tellen.

Het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast is de rode Samurai en dit symbool levert je tot maximaal twintig keer de inzet op.

Ook kom je een wild symbool tegen in dit spel. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Dit symbool komt op alle reels voor, behalve op de eerste.

Conclusie en vergelijkbare games

Er zijn verschillende online gokkasten te vinden waarin de Japanse cultuur centraal staat. Toch vinden Rise of Samurai Megaways een mooie toevoeging, waarin je leuke bedragen kan winnen en tevens een spannend spel kan spelen.

Rise of Samurai Megaways is ook gratis te spelen, dit doe je middels de demo-versie. Op deze manier kan je het spel uitproberen, voordat je direct met echt geld aan de slag gaat. Wanneer je echter geld wilt winnen, zal je ook met geld moeten spelen.

Ook ontwikkelaar Nextgen Gaming heeft een videoslot gemaakt met een Oosters thema, genaamd Samurai Split. Dit kleurrijke spel is tot in de puntjes mooi en spannend neergezet en spelen doe je al vanaf € 0,25 cent.

Je speelt Samurai Split op een reels van vijf keer drie en vijfentwintig vaste winlijnen. De RTP is vastgesteld op 96,63% en dit is een medium variantie gokkast waarin je tot maximaal zestienduizend munten kan winnen.

Play’n Go heeft Chinese New Year uitgebracht, tevens een videoslot in de Oosterse sferen. Het Chinese Nieuw Jaar wordt maar liefst vijftien dagen lang gevierd en is één groot spektakel. Zo ook deze online gokkast.

Je speelt dit spel met een minimale inzet van € 0,15 cent per draai. Dit is een hoge variantie gokkast met een RTP van 96,65%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...