Rise of Giza PowerNudge

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 95.53%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Rise of Giza PowerNudge:

5 plays

Gokkast beoordeling

Rise of Giza PowerNudge
RTP 95.53%
Volatiliteit MED

Rise of Giza PowerNudge

Rise of Giza Powernudge gokkast is ontwikkeld door Pragmatic Play en neemt je mee het oude Egypte in.

Spelen in Rise of Giza Powernudge doe je al vanaf € 0,10 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Je kan in dit spel tot maximaal vierduizend keer de inzet winnen, wat neerkomt op maximaal vierhonderdduizend euro, wanneer je ervoor kiest om met de maximale inzet te spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage van deze online gokkast is 96,49% en het heeft een hoge variantie.

Rise of Giza Powernudge speelregels

Je speelt Rise of Giza Powernudge met het ‘powernudge’ mechanisme. Dit houdt in dat wanneer je een winnende combinatie maakt, de bovenliggende symbolen naar beneden vallen en er zo de mogelijkheid bestaat dat je tijdens één spin, meerdere winsten kan pakken.

Je speelt met tien winlijnen en tevens kom je ook een aantal bonus features tegen. Zo ook een gratis spins feature. Deze activeer je wanneer je ten minste drie scatter symbolen weet te bemachtigen.

Afhankelijk van hoeveel scatters je hebt, ontvang je ten minste acht gratis spins. Tijdens deze feature krijg je ook te maken met een vermenigvuldiger, die alle winsten verdubbelt.

Wanneer het je echter niet lukt om de drie scatters te draaien, krijg je ook de mogelijkheid om jezelf in te kopen. Dit kost je tachtig keer de inzet,

De gratis spins feature is overigens ook te re-triggeren. Elke keer dat je weer drie scatters erbij draait, krijg je opnieuw gratis spins en ben je gegarandeerd dat je in ieder geval vijf keer de inzet wint.

Rise of Giza Powernudge thema en symbolen

Rise of Giza Powernudge neemt je mee het oude Egypte in en ook de symbolen in het spel zijn hierop geïnspireerd. Het spel is kleurrijk en mooi neergezet, waarbij de graphics er echt uitspringen.

Je komt in deze gokkast ook een wild symbool tegen. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Giza is het hoogst uitbetalende symbool. Het scatter symbool is de scarabee en deze kan je bovendien op alle rollen landen.

Conclusie en vergelijkbare games

Rise of Giza Powernudge is een redelijk simpele recht-toe recht-aan gokkast. De bonus feature is leuk, maar wil je je hierop inkopen, vinden wij dit wel redelijk duur. Als je er echter voor kiest om dit wel te doen, ben je wel gegarandeerd dat je vijf keer de inzet wint, wat natuurlijk wel weer leuk is.

Rise of Giza Powernudge is ook gratis te spelen. Dit doekje in de demo-versie en hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst uit te proberen en te leren kennen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Tevens wordt er ook gebruik gemaakt van de HTML5 technologie, waardoor je dit spel waar en wanneer kan spelen vanaf jouw mobiele telefoon en/ of tablet.

Scientific Games heeft de gokkast Eureka Reel Blast ontwikkeld. Een medium variantie gokkast dat je al speelt vanaf € 0,10 cent per draai. Je speelt dit spel met vijftig winlijnen en vijf niet progressieve jackpots.

Je kan in deze gokkast tot wel een kwart miljoen euro winnen en ook de RTP is netjes met 96,50%. Eureka Reel Blast is zeker een gokkast om ook eens te spelen.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Lucky Riches Hyperspins, ontwikkeld door Microgaming. Je speelt Lucky Riches Hyperspins met ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken. Je speelt dit spel vanaf € 0,25 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 125,- per draai.

Het uitkeringspercentage is variabel en loopt op tot 97,49%. Dit is een medium variantie gokkast waarin je tot wel zestigduizend euro per winlijn kan winnen. Lucky Riches Hyperspins is tevens ook te spelen op mobiele apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...