Empty the Bank

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.48%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Empty the Bank:

4 plays

Gokkast beoordeling

Empty the Bank
RTP 96.48%
Volatiliteit HOOG

Empty the Bank

Empty the Bank is een videoslot ontwikkeld door Pragmatic Play waarin een overvaller je meeneemt naar een roof, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk kluizen leeg te halen.

Empty the Bank is een hoge variantie gokkast dat je speelt met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai. Dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Het uitkeringspercentage is 96,48% en je kan tot tienduizend keer je inzet winnen.

Empty the Bank speelregels

Je start het basisspel van deze gokkast op een speelveld van vijf keer vier. Maar tijdens de bonusronde vergroot dit, tot maximaal zeven keer zeven.

Je speelt met twintig winlijnen en een winnende combinatie heb je te pakken wanneer je ten minste drie gelijke symbolen op één van de winlijnen hebt weten te bemachtigen.

De inbreker is het wild symbool van het spel. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je om winnende combinaties te maken.

Ook kom je een kluis symbool tegen, met dit symbool activeer je de bonus feature en wanneer je hiervan drie weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins feature.

Wanneer je het bonus symbool op de eerste, derde en vijfde rol weet te landen, activeer je de re-spin feature. Het speelveld veranderd nu naar zeven keer zeven en er verschijnen geld symbolen op de plekken waar je de bonussymbolen had staan.

Alle andere symbolen hebben elk een andere functie, zo kom je onder meer een alarm tegen en verhoogt het aantal gratis spins en tevens kom je ook vermenigvuldigers tegen. Het geld symbool zorgt voor een directe uitbetaling en kan oplopen tot tien keer je inzet.

Wanneer je graag de bonus feature in wilt, maar het lukt je niet om de symbolen te draaien, krijg je ook de mogelijkheid om de ‘Bonus Buy Feature’ aan te schaffen. Dit kost je tachtig keer de inzet.

Tevens krijg je ook de mogelijkheid om de Ante Bet Feature te activeren. Dit kost je 25% van de inzet, maar je krijgt nu wel een grotere kans dat je de re-spin feature activeert.

Empty the Bank thema en symbolen

De inbreker waarmee je Empty the Bank speelt is een luidruchtiger inbreker die in een cartoon-achtige stijl is neergezet. Op de achtergrond draait jazz muziek en het spel is kleurrijk en vrolijk.

De premium symbolen in het spel zijn de gouden munten bankbiljetten, goudstaven en de zak met edelstenen. Het hoogst uitbetalende symbool is de gouden kroon.

De gouden kroon is overigens ook het enige symbool waarmee je al prijs hebt wanneer je er slechts twee van hebt weten te bemachtigen op een actieve winlijn. Weet je er vijf van te draaien, dan levert dit je twintig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Dit is een online gokkast met een hele hoge variantie. Dat is iets waar je van moet houden en waardoor je geduld moet hebben en dus de tijd moet hebben om te spelen. De echt grote geldbedragen laten namelijk wel even op zich wachten.

Het bonusspel is waar het allemaal om draait. We vinden het daarom goed dat er de mogelijkheid bestaat om jezelf in te kopen in deze feature. Al is de inleg hiervan wel flink.

Je kan Empty the Bank ook eerst in de demo-versie spelen. Zo kan je het spel leren kennen zonder dat je direct met echt geld hoeft te spelen.

Tevens is het ook mogelijk om Empty the Bank te spelen op mobiele apparaten.

Microgaming heeft een videoslot ontwikkeld genaamd Break da Bank Again, een opvolger van de eerdere Break da Bank slot.

Je speelt dit spel met een minimale inzet van € 0,01 cent per draai en je kan tot bijna honderdduizend euro winnen. Het uitkeringspercentage is 95,43% en de variantie is hoog.

Een ander spel van Pragmartic Play is Gold Rush. Je gaat in dit spel opzoek naar goud in een mijn, waarbij je spannende en leuke features tegenkomt.

Je speelt Gold Rush met een minimale inzet van € 0,25 cent per draai en een RTP van 96,5%. Dit is een medium variantie gokkast.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...