El Dorado the City of Gold Megaways

door Pragmatic Play

Start het spel

RTP 96.58%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met El Dorado the City of Gold Megaways:

0 plays

Gokkast beoordeling

El Dorado the City of Gold Megaways
RTP 96.58%
Volatiliteit HOOG

El Dorado the City of Gold Megaways

El Dorado the City of Gold Megaways is een online gokkast van Pragmatic Play en tevens de opvolger van El Dorado the City of Gold.

Dit spel staat in het teken van de Azteekse stad Eldorado en spelen doe je vanaf € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Het uitkeringspercentage is 96,46% in het basisspel en loopt op tot maximaal 96,58%. De variantie van deze gokkast is hoog.

El Dorado the City of Gold Megaways speelregels

Je speelt El Dorado the City of Gold Megaways op een reels van zes en je hebt meer dan tweehonderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

Voordat je begint met spelen, dien je eerst een beslissing te maken. Wanneer je met ‘Ante Bet’ wilt spelen, zal je hiervoor een hogere inleg moeten betalen. Maar, naast dat dit meer kost, zal je hiermee ook jouw kansen verdubbelen in de bonusronde van het spel.

El Dorado the City of Gold Megaways heeft ook een wild symbool. Dit symbool vervangt alle symbolen, behalve de scatter symbolen. Zo help het wild symbool je om winnende combinaties maken.

Ook kom je een scatter symbool tegen in deze gokkast, de Azteekse piramide. Wanneer je van dit symbool vier weet te bemachtigen, activeer je de bonusronde.

Je krijgt per hoeveelheid scatters, bepaalde keuzes:

  • 4 scatter symbolen: je krijgt 5, 10 of 15 gratis spins met een verdubbelaar van x 10, x 5 of x 1.
  • 5 scatter symbolen: je krijgt 9, 14 of 19 gratis spins met een verdubbelaar van x 10, x 5 of x 1.
  • 6 scatter symbolen: je krijgt 13, 18 of 23 gratis spins met een verdubbelaar van x 10, x 5 or x 1

Het is bovendien ook mogelijk om de gratis spins te re-triggeren. Dit doe je door opnieuw drie scatters te draaien en je ontvangt hiermee vijf extra gratis spins.

El Dorado the City of Gold Megaways thema en symbolen

Het thema van El Dorado the City of Gold Megaways speelt zich af in het land dat wij tegenwoordig Mexico noemen, maar waar vroeger de Azteken woonde.

Het spel is enorm kleurrijk en vrolijk neergezet en ziet er naar onze mening erg mooi en goed afgewerkt uit.

Een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste drie gelijke symbolen weet te draaien, met één uitzondering .

De afbeelding met de vrouw is al een winnende combinatie wanneer je er slechts twee van weet te bemachtigen. Wanneer je dit symbool echter zes keer weet te bemachtigen, levert dit je tot vijftig keer de inzet op.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

El Dorado the City of Gold Megaways is een vervolg op de eerdere El Dorado the City of Gold die Pragmatic Play uitbracht. Het grote verschil tussen de twee spellen is dat je in deze variant met het Megways mechanisme aan de slag gaat.

De variantie van dit spel is hoog, maar door de vele opties om winnende combinaties te maken, merk je hier niet persé heel veel van.

Het is ook mogelijk om El Dorado the City of Gold Megaways te spelen op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund in Android en iOS.

Stakelogic heeft Book of Adventure uitgebracht, waarin je aan de slag gaat me tien winlijnen en flink wat spannende bonus features.

Je speelt deze online gokkast vanaf € 0,10 cent per draai en je kan tot maximaal € 50,- per draai inzetten. Dit is een medium variantie gokkast, waarin je tot vijfduizend keer je inzet in kan winnen. Het uitkeringspercentage is 96,21%.

Ontwikkelaar Play’n Go heeft Dawn of Egypt uitgebracht, een videoslot met een Egyptisch thema wat er geweldig uitziet. Je speelt dit spel op een reels van vijf keer drie en met tien vaste winlijen.

De minimale inzet is € 0,10 cent per draai en je kan tot vijfduizend keer je inzet per winlijn winnen. Dit is een hoge variantie gokkast met een RTP van 96,23%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...