Hall of Gods

door NetEnt

Start het spel

RTP 95.5%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Hall of Gods:

353 plays

Gokkast beoordeling

Hall of Gods
RTP 95.5%
Volatiliteit MED

Hall of Gods

Hall of Gods is ontworpen door NetEnt en heeft vijf rollen en twintig win lijnen. Het spel werd in 2013 gelanceerd en is sindsdien niet meer weg te denken.

Maak je zelf klaar om de wereld der goden binnen te stappen. Je reist terug de tijd in, toen de Noorse goden de macht hadden over de wereld. Het spel zit vol met gratis spins, Wild symbolen en een goede jackpot!

Het spel heeft een RTP van 95.30% en is al te spelen vanaf €0,20 cent per draai, op zowel de desktop als op de mobiele telefoon.

Hall of Gods speelregels

Wanneer je het spel betreed, ontmoet je de oude goden uit de Noorse mythologie. De Grote Odin leidt de groep goden die op de rollen verschijnen, ook zie jeThor, Freya, Loki en Idun. Laagbetaalde symbolen worden vertegenwoordigd door de ring, hamer, ketting, bijl en appels.

Naast de Mega progressieve jackpot, zijn er nog twee die voor forse uitbetalingen kunnen zorgen. Wachtend tot Thors hamer verschijnt, kun je ook zoeken naar Odin, want hij is het reguliere symbool die het meeste uitkeert en biedt vierduizend munten voor vijf dezelfde symbolen. Iets om the onthouden is dat alle winsten tijdens de gratis spins-functie worden verdrievoudigd! De RTP (return to player) van Hall of Gods is 95,30%.

Een ander symbool om in de gaten te houden is het symbool met de kraai-afbeelding. Dit symbool is namelijk het scatter symbool. Wanneer je hier drie of meer van weet te bemachtigen activeer je de gratis spins ronde.

Wanneer je start met het spel, gebruik je de Muntwaarde- en Niveauknoppen om het aantal munten per regel en de muntwaarde in te stellen. Vervolgens druk je op de ronde pijlknop om de rollen te laten draaien zodra je je inzet hebt ingesteld. De Max Bet-knop stelt de maximale inzet in die is toegestaan ​​met één druk op de knop en laat de rollen automatisch draaien bij deze inzet.

Ook heeft Hall of Gods een auto play functie. Druk op Autoplay om meerdere keren achter elkaar te draaien voor als je het beu bent om constant op de draaiknop te drukken.

Hall of Gods thema en symbolen

Zoals we je eerder al vertelden is het spel volledig geïnspireerd op de oude Noorse mythologie. De symbolen representeren verschillende Noorse goden en ook het achtergrond muziek neemt je mee de oude mythologie in.

Als je het spel eerst eens wilt uitproberen, is dit ook mogelijk. Hall of Gods is namelijk ook te spelen zonder daadwerkelijk geld in te leggen. Echter is het spel al te spelen vanaf €0,20 cent en naar onze mening zeker de moeite waard.

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

De oude Noorse mythologie, de goden, de mooie graphics in het spel en het meeslepende achtergrond muziek maakt dat het spel een ware beleving wordt. Het spel is, ondanks dat het redelijk oud is, zeker een groot favoriet onder vele spelers. Daarnaast zijn de win mogelijkheden enorm groot in dit spel en kan het zo maar zijn dat je onverwachts een leuk bedrag binnen weet te halen.

Is de Noorse mythologie niet helemaal jouw ding? Of ben je opzoek naar een ander thema? Heb je het spel Gonzo’s Quest al eens uitgeprobeerd? Gonzo neemt je mee de jungle van de Amazone in, waar je opzoek gaat naar een verloren gouden stad. Het spel begint met een kort, maar leuk intro filmpje en is naast dat het speelbaar is op de desktop, ook beschikbaar op iOS en Android.

Een ander leuk spel om eens een gokje in te wagen is Book of Dead. Dit spel neemt je mee terug de tijd in naar het oude Egypte. De jackpot in Book of Dead is enorm, deze bedraagt maar liefst 250000 munten!

Book of Dead is al te spelen voor slechts €0,10 cent per draai en heeft een RTP van 96,21%. Het spel is erg gelijk aan het bekende Book of Ra, maar naar onze mening met betere graphics.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...