Stickers

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.69%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Stickers:

2 plays

Gokkast beoordeling

Stickers
RTP 96.69%
Volatiliteit LAAG

Stickers

Stickers is een video slot van NetEnt dat enorm veel weg heeft van een klassieke fruitmachine. Deze gokkast een vrolijk en gekleurd uiterlijk. Je kunt Stickers spelen met een minimale inzet van €0,10 cent en de maximale inzet is €200,- per draai.

De RTP van Stickers is gemiddeld met 96,69% en is beschikbaar op zowel de mobiele telefoon als op de desktop.

Stickers speelregels

Je speelt Stickers op vijf rijen en met twintig winlijnen. De gekleurde en vrolijke symbolen zullen je het gevoel geven dat het een warme en zomerse dag is. De spanning in deze gokkast wordt ook flink opgebouwd doordat er verschillende leuke extra’s te ontdekken zijn.

Zo vind je in Stickers een Sticky Wild en een Sticky Spin feature. Maar voordat je begint met spelen en deze symbolen gaat zoeken, is het van belang de gokkast eerst in te stellen. Bepaal voordat je gaat spelen de muntgrote per winlijn, kies vervolgens het gok-level en met de spin button laat je het spel draaien.

Stickers heeft ook een autoplay functie. Je kunt deze ook vooraf instellen met een maximaal winst en verlies. Wanneer je dit punt bereikt, zal de autoplay automatisch stoppen.

Je kunt een Sticky Spin activeren wanneer je de Sticky Wild weet te bemachtigen. Je krijgt nu een gratis extra spin. Probeer je scherm te vullen met de Sticky Wild symbolen en win het bedrag van tachtigduizend euro.

Stickers thema en symbolen

Stickers heeft een klassiek thema wat een fris jasje heeft gekregen door de kleurige symbolen. De symbolen in Stickers zijn de fruitsymbolen. Zo kom je onder andere aardbeien, kiwi’s en pruimen tegen. Maar ook zijn er speelkaart-symbolen te vinden.

De fruitsymbolen in deze gokkast betalen het meeste uit. Wanneer je vijf aardbeien weet te draaien en je inzet was slechts €4,- dan win je vierduizend euro!

Conclusie en vergelijkbare games

Stickers is een leuke gokkast die er vrolijk uit zien. Het spel is enorm populair. Al met al is het relatief lastig om echt hoge bedragen in deze gokkast te winnen, al is het niet onmogelijk.

Probeer Stickers eens uit en ontdek zelf wat jij ervan vindt!

Een andere gokkast die we je graag willen laten ontdekken is Explodiac van Gamomat. Deze gokkast is een echte klassieke fruitkast zoals je wellicht wel kent. Je speelt met vijf rollen, in drie rijen en tien vaste winlijnen.

Je kunt Explodiac spelen voor slechts €0,10 cent per draai, op alle apparaten.

Ben je helemaal weg van deze klassieke fruitmachines en ben je op zoek naar meerdere? Je hoeft nu niet verder te zoeken, we stellen je graag voor aan Hot Twenty. Deze ouderwetse, klassieke fruitmachine is heerlijk om in te spelen.

Je speelt Hot Twenty met vijf rollen en drie rijen. Je hebt de keuze uit tien of twintig winlijnen en je kunt deze gokkast al spelen voor €0,10 cent per draai. Je speelt deze klassieke gokkast met de ouderwetse fruitsymbolen. Je kunt in deze gokkast flinke prijzen winnen, dus geef het zeker eens een kans!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...