Aloha! Cluster Pays

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.42%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Aloha! Cluster Pays:

5 plays

Gokkast beoordeling

Aloha! Cluster Pays
RTP 96.42%
Volatiliteit HOOG

Aloha! Cluster Pays

Aloha! is misschien wel één van de meest populaire video slots van NetEnt dat met Cluster Pay werkt. Dit tropisch spel zorgt ervoor dat je gelijk een heerlijk zomergevoel krijgt terwijl je tegelijkertijd de mogelijkheid krijgt om goede bedragen te winnen.

Je speelt Aloha! met een minimale inzet van €0,10 cent en het heeft een maximale inzet van €100,-. De RTP van deze gokkast is 96,3% en we schatten de variatie in op medium.

Aloha! speelregels

Je speelt Aloha! op een matrix van zes rollen en vijf rijen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je een cluster weet te vormen met dezelfde symbolen. Hoe meer symbolen je in de cluster weet te bemachtigen, hoe groter het bedrag is dat je wint.

Aloha! heeft verschillende features die je tijdens het spelen van deze gokkast kunnen helpen om de clusters zo groot mogelijk te maken. Zo kom je stacked-symbolen tegen en bovendien ook Wild symbolen. Ook kom je een re-spin feature tegen.

De twee spannende Features die ervoor zorgen dat je flink kunt winnen is een Sticky Win Respins-bonus en een Free Spins-Bonus. Deze features worden op willekeurige momenten gevarieerd, wanneer je een winnende combinatie hebt weten te maken. Opvallend is dat de winnende combinatie op het scherm blijft staan terwijl je de gratis respin ontvangt. De respin blijft doorgaan zolang je nieuwe symbolen aan het cluster weet toe te voegen.

Wanneer je drie scatter-symbolen weet te bemachtigen activeer je de gratis spins feature. Hierbij geldt dat hoe meer scatter-symbolen je weet te bemachtigen, hoe meer gratis spins je zal ontvangen. In ieder geval ontvang je negen gratis spins. Het maximale aantal gratis spins dat je kunt ontvangen is twaalf.

Aloha! thema en symbolen

Het thema van Aloha! is tropisch en vrolijk. Het spel speelt zich af in Hawaii. Je komt een vulkaan tegen en prachtige witte stranden. De kleuren in dit spel spatten echt van het scherm af en NetEnt heeft hier zeker een goed stukje werk weten af te leveren.

De premium symbolen in Aloha! zijn de felgekleurde totempalen. De rood-gekleurde totempalen zijn de hoogst uitbetalende premium symbolen. Wanneer je van dit symbool negen in een cluster weet te vormen, levert dit je dertig munten op.

Het symbool met de vraagteken is het wildsymbool van het spel en deze heeft als functie te veranderen in het symbool dat voor jou op dat moment het meest waardevol is.

Ook kom je kokosnoten, schelpjes, bloemen en ananassen tegen in de reeks met symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Aloha! is een prachtig ontwikkeld video slot wat enorm leuk is om te spelen. De prijzen kunnen flink oplopen en de cluster pays is bij ons altijd een enorm succes. Je wilt in deze gokkast vooral de extra features activeren, gezien je tijdens deze features vooral flinke bedragen kunt winnen.

Aloha! is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Er is van dit spel ook een demo-versie beschikbaar, zo kun je het eerst eens uitproberen voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Een ander video slot van ontwikkelaar NetEnt die we graag aan je willen voorstellen is Temple of Nudges. Je hebt in deze gokkast maar liefst ruim tweehonderdveertig win mogelijkheden. Inzetten is mogelijk vanaf €0,25 cent en de RTP van Temple of Nudges is 96,03%.

Ook Stakelogic heeft een prachtig video slot op hun naam staan. Valley of Secrets is geïnspireerd op het oude Egypte. Een thema wat niet onbekend is, maar wat altijd goed lijkt te vallen.

Je speelt Valley of Secrets met veertig winlijnen en inzetten is al mogelijk vanaf €0,40 cent per draai. Valley of Secrets is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...