Gonzo's Quest

door NetEnt

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Gonzo's Quest:

125 plays

Gokkast beoordeling

Gonzo's Quest
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest werd in 2011 al gelanceerd, maar is nog altijd een absoluut populair spel wat door veel gamers regelmatig gespeeld wordt. Het spel bevat vijf rollen en 20 winlijnen. Met een RTP van 95,97% ligt dit spel overigens net iets beneden het gemiddelde.

Het maximale wat je kunt winnen in Gonzo’s Quest is vijftigduizend munten. Het spel speelt zich af in de jungle van de Amazone waarbij het jouw doel is Gonzo te helpen en te ondersteunen in zijn zoektocht.

Gonzo’s Quest speelregels

De regels van deze gokkast zijn gemakkelijk en simpel opgezet, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. De rollen in Gonzo’s Quest draaien niet, zoals we vaak zien in andere spellen, maar vallen als het ware uit de lucht. Elke keer dat je een winnende combinatie weet te maken, exploderen de symbolen van het scherm af en maakt op deze manier ruimte voor nieuwe symbolen.

Je kunt Gonzo’s Quest spelen vanaf €0,20 cent per draai, maar je kunt de muntwaarde inzetten op €0,01 cent. De maximale inzet per draai is €50,- Voor elke winnende combinatie die je maakt gaat de winstverdubbelaar omhoog, deze kan tot maximaal vijf keer omhoog gedurende het basisspel.

Gonzo’s Quest thema en symbolen

Gonzo’s Quest heeft een geweldig design en het spel neemt je mee naar de oude ruïnes in Peru en de jungle van de Amazone. Het spel draait om de bijzondere veroveraar Gonzalo Pizzaro. Het spel begint zelfs met een kort intro filmpje!

Ook is er rekening gehouden met het achtergrond geluid. De muziek in het spel is zeker een belangrijk punt in een game en ook in Gonzo’s Quest is het achtergrond muziek absoluut top. De muziek weet je verder mee te nemen de jungle in en maakt het een ware beleving, zo zul je onder andere insecten en vogels horen op de achtergrond!

Gonzo’s Quest heeft een aantal bijzondere kenmerken. Een van de meest belangrijke om in de gaten te houden is de Avalanche verdubbelaar.

De verdubbelaars zijn afgebeeld boven de rollen en kan oplopen tot vijf. Ook de Free Fall symbolen moet je in de gaten houden. Elke rol die drie Free Fall symbolen bevatten, activeren maar liefst tien extra.

Ook is er een specifiek masker te vinden tussen de reguliere symbolen. Wanneer je deze weet te ontdekken zal je worden beloond met vijfentwintighonderd munten. De jackpot kun je winnen door alle cellen te vullen met dit specifieke masker. De jackpot bestaat uit maar liefst vijftigduizend munten!

Conclusie en vergelijkbare games

Gonzo’s Quest is een relatief gemakkelijk, maar leuk en spannend spel die zeker de moeite waard is. Als je het spel graag eerst uitprobeert zonder geld in te leggen, dan is dit ook zeker mogelijk! Al is het spel al te spelen voor slechts €0,20 cent per draai. De RTP van Gonzo’s Quest ligt op 96%, dit is gemiddeld voor spellen als deze.

Ondanks dat het niet gemakkelijk is om de grote jackpot te winnen, is het spel uitdagend en kun je leuke prijzen winnen dankzij de verdubbelaars. Het spel is zo opgezet dat het geschikt is voor iedereen. Dus ook als je misschien nieuw bent in de game-wereld is dit spel zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Een ander, vergelijkbaar spel is Aztec Treasure. Ook dit spel speelt zich af in Zuid Amerika waar je jouw weg zal moeten vinden door de jungle, opzoek naar de oude tempels. Het symbool wat je vooral in de gaten moet houden in dit spel is de Aztec koningin. Zij is namelijk het meest waardevolle symbool in het spel. Het spel is al te spelen vanaf €0,20 cent en het heeft een maximale inzet van slechts €2,- per draai.

Is de jungle niet helemaal jouw ding, maar hou je wel enorm van de natuur? Dan is misschien Enchanted Garden wel hét spel voor jou. Dit spel neemt je mee naar de mooie wereld van eenhoorns en elfjes. Het spel heeft een mooi design en verschillende mooie symbolen die je meenemen naar een echt sprookjeswereld. Opvallend van dit spel is dat de RTP hoog ligt op 97,5%

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...