Berryburst Max

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.23%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Berryburst Max:

4 plays

Gokkast beoordeling

Berryburst Max
RTP 96.23%
Volatiliteit HOOG

Berryburst Max

Berryburst Max heeft vijf rollen en geen winlijnen. Dit video slot is eigenlijk hetzelfde als Berryburst,, maar met een paar aanpassingen. Deze gokkast is ontwikkeld door NetEnt en is net als Berryburst een opvolger van Startburst.

De RTP van Berryburst Max ligt op 96,23% dit is net iets lager dan de reguliere versie, die ligt namelijk op 96,56%. Probeer deze gokkast eens uit en kijk of je het wat vindt!

Berryburst Max speelregels

Berryburst Max wordt gespeeld op vijf rollen en in drie rijen. In deze gokkast kom je geen winlijnen tegen, maar je kunt winnen door middel van Cluster Pay. Dit houdt in dat je clusters moet vormen met gelijke symbolen. Je vormt een cluster wanneer je minimaal vijf dezelfde symbolen draait.

Hoe meer symbolen je weet te bemachtigen in één cluster, hoe groter de uitbetaling gaat zijn. Je kunt maximaal vijftien symbolen in één cluster krijgen. Je kunt een cluster zowel horizontaal als verticaal maken.

In Berryburst Max kun je tot wel zesduizend keer je inzet winnen. Je kunt deze gokkast spelen met een minimale inzet van €0,10 cent en een maximale inzet van €200,- per draai.

Op alle vijf de rollen kun je Wild symbolen vinden. Elke keer wanneer je een Wild symbool weet te bemachtigen, ontvang je een gratis spin. Het Wild symbool vergroot wanneer je deze weet te draaien.

Berryburst Max thema en symbolen

In Berryburst Max zijn de symbolen kleurrijke en vrolijk uitziende fruitsoorten. Zo kom je mandarijnen, druiven, limoenen, bessen en frambozen tegen. Het Wild symbool is een ijsklontje.

De framboos is in Berryburst Max het meest waardevolle symbool en betaalt tot tienduizend munten uit wanneer je een cluster van vijftien weet te draaien. Dit geldt bovendien ook wanneer je vijftien Wild symbolen draait.

De andere vruchten in het spel zijn aanzienlijk minder waard, tot een maximum van vijfduizend munten. Ook zijn er kaartsymbolen in het spel te vinden en deze zijn het minste waard. Wanneer je een cluster draait met de kaartsymbolen, ontvang je maximaal duizend munten.

Conclusie en vergelijkbare games

Berryburst Max is niet veel anders van de reguliere Berryburst. Het woord Max in dit spel is de eerste gokkast met deze benaming, wat staat voor grotere winst mogelijkheden! Deze versie van Berryburst heeft dus een hogere variatie ten opzichte van de ‘normale’ Berryburst.

Het doel van NetEnt met de Max slots, is om spelers aan te trekken die meer risico willen nemen om op deze manier grotere bedragen te kunnen winnen.

Een andere gokkast die enorm populair is en de moeite waard is om eens in te spelen is Joker King van Pragmatic Play. De gokkasten met het joker-thema doen het over het algemeen enorm goed en ook deze gokkast is een daverend succes gebleken.

Je speelt Joker King op zes rollen en vier rijen met vijfentwintig winlijnen. De minimale inzet is €0,25 cent per draai en €125,- als maximale inzet per draai. Deze gokkast zit vol met leuke extra’s en er zijn flinke bedragen te winnen!

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Big Kahuna Snakes & Ladders, van MicroGaming. Deze gokkast heeft een RTP van 95,53% en een maximale jackpot van maar liefst vijftigduizend euro!

Big Kahuna Snakes & Ladders neemt je mee naar het tropische Hawaii waar je tijdens je spel te maken krijgt met gratis spins en Wild symbolen! Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...