Blood Suckers 2

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.94%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Blood Suckers 2:

6 plays

Gokkast beoordeling

Blood Suckers 2
RTP 96.94%
Volatiliteit HOOG

Blood Suckers 2

De opvolger van de enorm populaire eerste versie van Blood Suckers is er, Blood Suckers 2. Het vampieren thema staat ook in dit tweede deel weer centraal. De vampier Amilia staat centraal in Blood Suckers 2. Deze vrouwelijke vampier gaat opzoek naar een verborgen schat in haar grootmoeders kasteel. Amilia is een ware killer met haar pijl en boog en niets of niemand zal haar stoppen de verborgen schat te vinden.

Het thema van Blood Suckers 2 heeft een creepy en duister randje en ook de geluidseffecten helpen hieraan mee. De RTP van Blood Suckers 2 is 96,94%, wat enorm hoog is voor spellen als deze! Het gemiddelde ligt normaal gesproken zo rond de 96%, dit is dus aanzienlijk hoger.

Blood Suckers 2 speelregels

Blood Suckers 2 is een goede en verwachte opvolger. Na het eerste deel, wat enorm goed ontvangen werd en nog altijd populair is, was het wachten op slechts een tweede versie. De makers van dit spel hebben hun best gedaan en dit is zeker in het spel ook goed terug te zien. De audio en visuele graphics zijn goed en nemen je mee de duistere onderwereld van de vampieren in.

Blood Suckers 2 heeft vijf rollen en vijfentwintig winlijnen. Ook bevat het spel een aantal klassieke bonusfuncties. Zo kun je met de Blood Rose Free Spins functie maar liefst 20 free spins krijgen.

Wanneer je drie of meer bonussymbolen weet te vinden in dezelfde draai, dan word je meegenomen naar een ander deel van het kasteel en krijg je te maken met de verborgen bonusfunctie. Je zal nu moeten kiezen uit vijf verschillende doodskisten. Je kunt hiermee tot maar liefst zeshonderd zeventig keer jouw inzet winnen.

Je kunt Blood Suckers 2 al spelen vanaf €0,20 cent en het heeft een maximale inzet van €250 per draai. Ook in dit spel is het mogelijk om te spelen middels autoplay, met een maximum van honderd spins.

Blood Suckers 2 thema en symbolen

Zoals we eerder al vertelden is ook dit spel, net zoals het eerste spel, geïnspireerd op vampieren. Het duistere, maar mooie spel, neemt je mee de donkere onderwereld in. Ook de symbolen in het spel zijn geïnspireerd op dit thema.

Het spel speelt zich af in een enge kamer in het oude vampierenkasteel. Naast de vrouwelijke vampier Amilia, kom je ook andere vampieren tegen, doodskisten en demonen.

Conclusie en vergelijkbare games

Blood Suckers 2 is een goede opvolger van de originele Blood Suckers. Het grote verschil tussen de twee spellen is dat deze opvolger een hogere winstmarge heeft dan het eerste deel. De gokkast heeft een RTP van 96.94%, dit is aanzienlijk lager dan het eerste deel. Blood Suckers heeft namelijk een RTP van maar liefst 98%! Het maximale wat je kunt winnen in Blood Suckers 2 per draai is twaalfhonderd achtennegentig keer de inzet.

De slot is zowel te spelen op de desktop als op je mobiele telefoon. Het spel is beschikbaar op iOS en Android.

Hou je wel van spellen met een donker en duister randje? Dan hebben we wellicht nog andere leuke spellen die je eens zou kunnen uitproberen. Heb je Immortal Romance al eens uitgeprobeerd? Dit spel heeft maar liefst 243 winlijnen en is al te spelen vanaf €0,30 cent per draai. Dit spel is geïnspireerd op vampieren en heksen. Zo kom je onder andere een achthonderd jaar oude vampier tegen met de naam Michael. Immortal Romance heeft een RTP van 96,86% en is absoluut ook de moeite waard.

Een ander spel met een donker en duister randje is Curse of the Werewolf. Dit spel, geïnspireerd op weerwolven, neemt je mee naar de angstige wereld wanneer er volle maan is. Dit spel is te spelen vanaf slechts €0,10 cent en heeft een RTP van 96,5%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...