Fruit Case

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.4%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Fruit Case:

2 plays

Gokkast beoordeling

Fruit Case
RTP 96.4%
Volatiliteit HOOG

Fruit Case

Fruit Case is een slotmachine van de bekende ontwikkelaar NetEnt. Het thema is, zoals de naam waarschijnlijk al wel doet vermoeden, volledig geïnspireerd op fruit. Het is een vrolijk en kleurrijk spel dat toegankelijk is voor iedereen.

Fruit Case is te spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. De maximale inzet is €100,- per draai. De RTP ligt op 96,4%, dit is net wat hoger dan gemiddeld.

Fruit Case speelregels

Je speelt Fruit Case op vijf rollen, drie rijen en het heeft twintig vaste winlijnen. Wanneer je een winnende combinatie weet te maken, verdwijnt deze van het scherm af en zo wordt er weer plaats gemaakt voor nieuwe symbolen en dus nieuwe winnende combinaties! Je kunt dus in één draai meerdere winsten boeken, dit maakt het spel net wat extra spannend.

Wanneer je een winnende draai hebt wordt de wild verdubbelaar verhoogd tot maar liefst acht keer. Dit kan dus flink uitpakken.

Je activeert de gratis spins feature wanneer je drie fruit-blenders op de winlijn weet te bemachtigen. Standaar in wild vermenigvuldiger verhoogd. Standaard in Fruit Case is dat tijdens deze gratis spins je winsten in ieder geval drie keer vermenigvuldigd wordt. Dit kan gedurende deze spins alleen nog maar verder oplopen, tot maar liefst maximaal acht keer!

Fruit Case thema en symbolen

De naam doet het al vermoeden, het spel heeft een fruitthema. Maar wel een fruitthema met een ander tintje. De fruitsymbolen zijn kleurrijk en vrolijk.

De fruitsymbolen zijn bovendien in Fruit Case ook het meeste waard. Wanneer je vijf aardbeien weet te bemachtigen win je honderd keer de inzet. Met vijf sinaasappels is dit vijftig keer je inzet. Vijf citroenen zijn goed voor vijfentwintig keer de inzet. De minst uitbetalende fruitsymbool is de peer, deze is goed voor vijf keer je inzet.

Ook vind je jampotten in het spel in verschillende kleuren, dit symbool is goed voor tweeënhalf keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Fruit Case is een leuke gokkast om eens een gokje in te wagen. Het vrolijke thema zorgt ervoor dat je na een drukke dag even lekker kunt ontspannen. De RTP van Fruit Case is 96,40%.

RTP staat voor ‘Return to Player’. Deze term houdt dus letterlijk teruggave naar speler in. Voor elke €100,- die je inlegt, krijg je dus maximaal €96,40 terug.

Ben je opzoek naar een andere vrolijke fruitmachine? Neem eens een kijkje in Fresh Fruits van Endorphina. Je speelt Fresh Fruit video slot met veertig actieve winlijnen. De minimale inzet van deze fruitmachine is €40,- per draai en het maximale wat je per draai kunt inleggen is €400,-.
Fresh Fruits heeft leuke extra’s en een flinke jackpot. Deze gokkast is beschikbaar op zowel de dekstop als op mobiele apparaten.

Ben je opzoek naar een gokkast die lekker kan uitbetalen? Neem eens een kijkje in Booster. Booster is ontworpen door iSoftBet. Deze ontwikkelaar staat erom bekend de speler een flinke teruggave te geven. Booster doet hier zeker niet aan onder met een RTP van maar liefst 97,4%!

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het maximale wat je per draai kunt inzetten is €25,-.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...