Temple of Nudges

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.03%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Temple of Nudges:

22 plays

Gokkast beoordeling

Temple of Nudges
RTP 96.03%
Volatiliteit MED

Temple of Nudges

Temple of Nudges is een online video slot van NetEnt dat zich afspeelt in, hoe kan het ook anders, een tempel! Je speelt Temple of Nudges met ruim tweehonderdveertig mogelijkheden om winnende combinaties te maken.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,25 cent en het heeft een maximale inzet van €250,- per draai. De RTP van Temple of Nudges is 96,03% wat redelijk gemiddeld is voor online slots als deze. De variatie van deze gokkast schatten we laag in.

Temple of Nudges speelregels

Temple of Nudges speel je met ruim tweehonderdveertig mogelijkheden om te winnen. Er zit verder weinig poes-pas in het spel. Je speelt de gokkast in een tempel en de bedoeling is om lekkere bedragen bij elkaar te winnen! Je maakt een winnende combinatie wanneer je drie gelijke symbolen weet te bemachtigen.

Er zitten twee features in Temple of Nudges. Zo kom je een Nudge feature tegen én het heeft de respin-feature.

De Nudge feature ben je wellicht wel eens eerder tegen gekomen in andere gokkasten. De nudge zorgt er als het ware voor dat de rol omhoog gaat, of juist omlaag, met als doel zo een winnende combinatie te maken. Wanneer je in Temple of Nudges een winnende combinatie maakt, zakken de rollen een stukje naar beneden. Wanneer blijkt dat je dan nogmaals een winnende combinatie hebt weten te maken, dan zakt de rol weer een stukje. Dit blijft doorgaan zolang je er winnende combinaties mee weet te maken.

Om de respin-feature te activeren is het van belang het symbool met het plakkertje ‘Respin’ te bemachtigen. Wanneer dit je is gelukt ontvang je een gratis respins. Tijdens deze respin-feature krijg je bovendien de mogelijkheid om tot ruim tachtig keer je inzet te winnen.

Temple of Nudges thema en symbolen

Zoals de naam al doet vermoeden speelt het spel zich af in een tempel. Er zit verder geen verhaal omheen en ook geen introductie. Er zitten slechts acht symbolen in de gokkast. Opvallend is dat Temple of Nudges geen Wild symbolen heeft.

De premium symbolen in deze gokkast zijn de symbolen waar dieren op zijn afgebeeld. Het symbool wat het meeste uitbetaald is de roodgekleurde jaguar. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit 0,36 keer je inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Temple of Nudges is een redelijk recht-toe recht-aan gokkast met een lage variatie. Het spel is toegankelijk voor alle gamers doordat het spel een ruime inzet range heeft. Wel vinden we het jammer dat de maximale bedragen die je kunt winnen in Temple of Nudges erg laag is. Wanneer je het gehele scherm vol weet te draaien met de roodgekleurde jaguar, levert dit je slechts zevenentachtig keer je inzet op.

Temple of Nudges is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund door iOS en Android. Het spel heeft bovendien ook een demo-versie beschikbaar.

Een ander video slot die een lage variatie heeft is Age of Egypt van ontwikkelaar Playtech. Dit spel is geïnspireerd op het oude Egypte en heeft een flinke RTP van 97,05%. Spelen doe je met twintig vaste winlijnen en inzetten is mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Ook Red Tiger Gaming heeft het oude Egypte hoog zitten. Met Jewel Scarabs hebben ze een hoge variatie slot weten neer te zetten. Je speelt dit spel met negen winlijnen en een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €10,- per draai.

Je kunt in Jewel Scarabs tot ruim vijfduizend keer je inzet winnen!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...