Spinata Grande

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.84%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Spinata Grande:

159 plays

Gokkast beoordeling

Spinata Grande
RTP 96.84%
Volatiliteit MED

Spinata Grande

Een piñata, ben je hier bekend mee? Een piñata wordt gemaakt van papier-mâché, klei of doeken. Deze wordt vervolgens gedecoreerd in vrolijke kleuren. De piñata wordt vaak gevuld met speelgoed of snoepgoed. Vervolgens is het doel om de piñata kapot te slaan, vaak wordt dit gedaan met een stok. Dit is een Mexicaanse traditie die vaak op kinderfeestjes te zien zijn. Het kapot slaan van de piñata wordt vaak gedaan met een blinddoek op.

Dat uitgelegd te hebben, de Spinata Grande gokkast is hierop gebaseerd. Het spel speelt zich af in een Mexicaanse stad. Het is misschien wel één van de meest populaire spellen van het moment.

Spinata Grande speelregels

Spinata Grande bestaat uit een reels van vijf keer vier. Op de rollen vind je verschillende symbolen met elk vrolijke en aantrekkelijke kleuren. Het spel heeft viertig verschillende winlijnen.

Het spel is al te spelen voor slechts €0,10 cent per draai en de RTP van het spel ligt op 96.84%.

Ook bevat Spinata Grande een gratis spin functie. Als je 3 Piñata-symbolen ergens op de rollen laat landen tijdens de Mini-Slot-functie, activeer je de bonus-spins-functie. Eenmaal geactiveerd, krijg je vijf gratis spins en voor elk extra extra spin-symbool krijg je één extra gratis spin.

Spinata Grande thema en symbolen

Maak je klaar voor een hete reis door de woestijn van het vrolijke en kleurrijke Mexico. Voordat je je sombrero opzet en je glas vult met tequila is het van belang dat je het spel goed weet te spelen. Met een beetje geluk haal je een leuk bedrag binnen.

De symbolen in Spinata Grande zijn groot, groter dan je gewend bent vanuit andere spellen. Om de gratis spinronde te activeren is het van belang dat je drie van de ster-piñata’s op de rol krijgt. Tijdens deze gratis spins kunnen ook de Collosal symbolen te voorschijn komen. Deze symbolen hebben een doodshoofd met rozen als afbeelding.

Het thema van het spel is feestelijk en leuk en het is absoluut de moeite waard om dit spel eens uit te proberen.

Conclusie en vergelijkbare games

Spinata Grande is een favoriet van vele gokkasten spelers. Ook als je nog niet bekend met het spel bent raden we je aan om het spel eens uit te proberen. Wanneer je niet gelijk met geld wilt spelen, is het ook mogelijk om het spel zonder geld te spelen. Al is de minimale inzet slechts €0,10 cent per draai.

Andere favorieten in relatief hetzelfde genre is Starburst. Starbust is net als Spinata Grande een vrolijk en kleurrijk spel. Het spel werd in 2012 al gelanceerd maar is nog altijd enorm populair. Het spel heeft een RTP van 96,09% en het maximale wat je kunt winnen is maar liefst vijftigduizend munten!

Een ander groot favoriet van ons is Jack and the Beanstalk. Jack and the Beanstalk heeft vijf rollen, drie rijen en 20 winlijnen. Jack and the Beanstalk is al te spelen vanaf €0,20 cent en het maximale wat je kunt winnen in dit spel is vijfduizend keer jouw inzet per draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...