Butterfly Staxx 2

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.35%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Butterfly Staxx 2:

218 plays

Gokkast beoordeling

Butterfly Staxx 2
RTP 96.35%
Volatiliteit LAAG

Butterfly Staxx 2

Butterfly Staxx 2 is de opvolger van Butterfly Staxx, ontwikkeld door NetEnt. Je speelt deze gokkast met veertig winlijnen.

Deze kleurrijke gokkast is te spelen met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €375,- per draai. De variatie van Butterfly Staxx 2 schatten wij laag in.

Butterfly Staxx 2 speelregels

Je speelt Butterfly Staxx 2 op vijf rollen, vier rijen en met veertig wijnlijnen. De RTP van deze gokkast is 96,35% wat gemiddeld is voor slots als deze. Butterfly Staxx 2 heeft een aantal leuke features.

Één van de features is de respin optie. Wanneer je een rol vol hebt weten te krijgen met de vlinders activeer je deze optie. De vlinders vliegen nu over je scherm heen, allemaal omweg naar de linkerkant van het scherm. De respins gaan door zolang er vlinders op het scherm blijven komen.

Wanneer het je lukt om op alle rollen de vlinders te bemachtigen, dan win je de maximale prijs. Dit is tweehonderdveertig keer je inzet.

Ook zit er een bonus feature in Butterfly Staxx 2. Deze activeer je wanneer je het scatter-symbool weet te bemachtigen op de eerste, derde en vijfde rol. Je krijgt nu twee opties.

De Butterfly Spins Feature, hiermee krijg je drie actieve schermen en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk vlinders weet te vangen.

De Butterfly Frenzy is een optie waarbij je werkt met de pick and click bonus. Je kunt hierin verschillende prijzen winnen.

Butterfly Staxx 2 thema en symbolen

Het thema van Butterfly Staxx 2 is mooi, maar gemakkelijk opgezet. De vrolijke kleuren nemen je mee naar de natuur waar de vlinders je om de oren vliegen. De vlinder is bovendien ook het symbool om goed in de gaten te houden.

De premium symbolen in Butterfly Staxx 2 zijn de bloemen. Ook kom je een Wild-symbool tegen in deze gokkast. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter-symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Butterfly Staxx 2 is de opvolger van Butterfly Staxx, maar heeft naar onze mening weinig extra’s. Het spel ziet er overigens wel mooi uit en de extra features maken het spel ook leuk om te spelen. Al vinden we de maximale winst die je kunt behalen in Butterfly Staxx 2 erg laag.

Je kunt Butterfly Staxx 2 spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook is er een demo-versie beschikbaar. Hiermee krijg je de mogelijkheid het speel eerst eens uit te proberen, zonder direct met geld te hoeven spelen.

Op zoek naar een video slot met een hoge variatie? Neem dan eens een kijke in Silver Lioness van ontwikkelaar Lightning Box.

Dit prachtige en originele video slot speelt zich af in Afrika, op de Savanne. Je speelt dit spel op vijf rollen, met vier rijen en het heeft een win all ways mechanisme. Inzetten is mogelijk vanaf €0,40 cent per draai.

In 2019 lanceerde Quickspin Tales of Dr. Dolittle en was gelijk een enorm succes onder vele gamers. Je speelt deze gokkast op vijf rollen, met drie rijen en het heeft vijfentwintig vaste winlijnen.

Je kunt Tales of Dr. Dolittle spelen met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. De RTP van deze gokkast is 96,7%

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...