Grand Spinn

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.21%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Grand Spinn:

32 plays

Gokkast beoordeling

Grand Spinn
RTP 96.21%
Volatiliteit HOOG

Grand Spinn

Grand Spinn is een gokkast met drie rijen, drie rollen en slechts één winlijn, ontworpen door NetEnt. Je kunt deze gokkast al spelen voor slechts €0,20 cent per draai en de maximale inzet is €200,-

De RTP van Grand Spinn ligt op 96,16% wat redelijk gemiddeld is voor spellen als deze. Waar je deze gokkast vooral voor speelt is de flinke jackpot. Ken jij Grand Spinn al?

Grand Spinn speelregels

Grand Spinn is een gemakkelijke gokkast die je gauw onder de knie hebt, ook als je nog niet zo’n ervaren gamer bent. Je kunt laag inzetten en zo je kansen spreiden. Dit is bovendien de goedkoopste gokkast van NetEnt die er te vinden is!

Er zijn in Grand Spinn drie jackpotten te winnen. De mini jackpot, hiermee kun je tot twintig keer je inzet winnen. De Midi jackpot, wanneer je deze wint, win je honderd keer je inzet. Dan is er nog de Mega jackpot, hiermee win je tot wel vijfduizend keer je inzet.

De jackpot is op twee manieren te winnen. De eerste manier is dt je drie keer de reels moet ‘nudgen’ én drie jackpot-symbolen bovenin de winlijn moet hebben staan. Wanneer dit je lukt win je een jackpot.

Je kunt ook via de winlijn een jackpot winnen. Hiervoor is het van belang dat je drie dezelfde jackpot-symbolen weet te bemachtigen. Welke jackpot je hiermee wint, is afhankelijk van welke jackpot symbolen je gedraaid hebt.

Grand Spinn thema en symbolen

Deze gokkast heeft een redelijk simpele uitstraling doordat je speelt op één winlijn. Deze is op het midden van je scherm groot afgebeeld. Het is de bedoeling dat je drie dezelfde symbolen op deze winlijn weet te krijgen om te winnen.

De BAR symbool is het symbool wat het minste oplevert. Het best uitbetalende symbool is de rode zeven. Wanneer je dit symbool drie keer op de rollen hebt staan, win je tien keer de inzet.

Ook zijn er in deze gokkasten Wild te vinden in de vorm van een Joker-symbool. Deze vermenigvuldigen de winnende combinatie. Wanneer je dus bijvoorbeeld twee rode zevens draait én een Wild symbool, dan win je twintig keer de inzet. Wanneer je drie Wild symbolen op de winlijn weet te bemachtigen, dan win je tot tachtig keer de inzet.

De extra feature is de Nudge feature. Elke keer wanneer je een winnende combinatie weet te maken, nudgen de rollen. Een leuke extra in deze gokkast!

Conclusie en vergelijkbare games

Grand Spinn is een klassieke, ietwat ouderwetse fruitmachine die gemakkelijk te spelen is en toegankelijk voor alle gamers. Je speelt deze gokkast vooral voor de jackpot. Al zijn de leuke kleine prijzen ook niet verkeerd!

Ben je al bekend met Juicy Reels? Deze gokkast is ontworpen door Wazdan en is zeker de moeite waard om eens in te spelen. Je speelt deze gokkast met zes rollen, drie rijen en twintig vaste winlijnen. Je kunt Juicy Reels spelen vanaf €0,20 cent per draai en het maximale wat je per draai kunt inzetten is €70,-

Een ander spel om eens een kijkje in te nemen is Random Winner. Deze gokkast heeft wellicht een wat andere opstelling dan je gewent bent, maar is zeker de moeite waard. Je speelt Random winnen met het basisspel en een Clubmeter-spel. Daarnaast zijn er ook twee flinke jackpotten te winnen in dit spel!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...