Dazzle Me

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.9%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Dazzle Me:

3 plays

Gokkast beoordeling

Dazzle Me
RTP 96.9%
Volatiliteit MED

Dazzle Me

Dazzle Me is één van de allerbekendste en populairste video slot van NetEnt. Deze gokkast is een spannend spel met verschillende extra’s. Al verwacht je dit in eerste instantie niet wanneer je het spel opent. Het oogt redelijk klassiek, maar niets is minder waar!

Je kunt Dazzle Me spelen vanaf €0,20 cent per draai en de maximale inzet in deze gokkast is €200,- De RTP is ook hoog, met 96,9%. Je kunt Dazzle Me spelen op alle apparaten, dus zowel op de desktop als op je mobiele telefoon of tablet én is beschikbaar op zowel Android als op iOS.

Dazzle Me speelregels

Wat gelijk opvalt wanneer je deze gokkast gaat spelen is dat het speelveld anders is dan normaal. De eerste twee rollen op het scherm zijn drie rijen hoog. vervolgens heb je twee rollen die vier rijen hoog zijn en de laatste rol bevat vijf rijen symbolen. Het spel heeft door deze opzet maar liefst zesenzeventig winlijnen.

Deze gokkast lijkt wellicht in eerste instantie wat ingewikkeld door de verschillende hoogte van de rijen, maar wanneer je het spel eenmaal begint te spelen merk je al gauw dat je enorm wordt uitgedaagd. Zo zijn er Wild symbolen te vinden en gratis spins te winnen. Ook de jackpot is niet mis. Het maximale wat je kunt winnen in Dazzle Me is honderdtweeënvijftig euro.

Wanneer je drie of meer dezelfde symbolen weet te draaien, activeer je de gratis spins functie. Met drie dezelfde symbolen ontvang je acht gratis spins. Wanneer je vier dezelfde symbolen weet te bemachtigen loopt dit op tot twaalf gratis spins en met vijf dezelfde symbolen krijg je zestien gratis spins.

Dazzle Me thema en symbolen

In Dazzle Me zijn er twee symbolen te vinden die veel uitbetalen, namelijk het symbool met het getal zeven en het symbool met de gouden bel. Deze kunnen tot wel tweeduizend euro uitbetalen, afhankelijk van jouw inzet.

Wanneer je het scherm weet te vullen met de Wildsymbolen, dan win je de flinke jackpot! Maar met elke draai in deze gokkast maak je al kans op een winst van zevenhonderdzestig keer jouw inzet. Niet mis dus!

Conclusie en vergelijkbare games

Naar onze mening is deze gokkast een absolute topper. Een spel die je amuseert, de spanning hoog houdt en bovendien een flinke jackpot heeft. Hou je ogen open voor de Wildsymbolen en geef deze geweldige gokkast eens een draai!

Een ander bekend spel van NetEnt is Jack Hammer. Deze gokkast werd in 2010 al gelanceerd en sinds de allereerste dag al een enorm succes. Het spel is geïnspireerd op een detective met de naam, hoe kan het ook anders, Jack Hammer. Het is zijn doel om de wereld te redden. Je kunt Jack Hammer spelen met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en de maximale inzet is €250,-

Het design in Jack Hammer is geweldig. Het begint met een leuke intro-video en gaat vervolgens over in het spel waar de graphics een pop-art design hebben. Daarnaast is de RTP in deze gokkast ook niet mis met 97%

Ben je opzoek naar een online fruitmachine? Neem dan eens een kijkje in Lucky Diamonds, van ontwikkelaar Play’n Go. Een eenvoudige gokkast waar je leuke winsten in kunt maken.

Je kunt Lucky Diamonds spelen vanaf €0,15 cent en de maximale inzet bedraagt €15,- Per draai kun je een lekker bedrag winnen van ruim twaalfduizend euro! Deze gokkast is leuk om eens een gokje op te wagen. Het is verder niet gecompliceerd en houdt het spelen luchtig. Probeer Lucky Diamonds ook eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...