Fruit Spin

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.84%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fruit Spin:

6 plays

Gokkast beoordeling

Fruit Spin
RTP 96.84%
Volatiliteit MED

Fruit Spin

Traditionele fruitautomaten zijn en blijven altijd populair. Fruit Spin is een gokkast met een traditioneel, populair thema en moderne graphics. Deze combinatie van klassiek en modern valt goed in de smaak bij online gokkers. Fruit Spin is een fruitautomaten van de ontwikkelaar NetEnt. Andere populaire fruitautomaten van deze ontwikkelaar zijn Fruit Shop, Fruit Case en Dazzle Me.

Hoewel de graphics van Fruit Spin een klein beetje teleurstellen, adviseren wij om hier doorheen te kijken. Speltechnisch is het namelijk wel een uitblinker. In dit artikel gaan we dieper in op het spel. Lees snel verder!

Belangrijke informatie

Ontwikkelaar:                                  NetEnt
Type:                                                  Gokkast
Thema:                                              Fruitautomaat
RTP:                                                    96,84%
Winlijnen:                                         40
Rollen:                                               3 x 3 x 3
Min – max bet:                                 € 0,20 – € 200,00
Bonussen & features:                    Bonus spins, Mystery win en Wheel of Fortune
Variantie:                                          Laag/gemiddeld
Maximale uitbetaling:                   € 120.000, –
Lanceerdatum:                                2018

Spelregels van Fruit Spin

De gokkast heeft 40 verschillende winlijnen. Deze lees je van links naar rechts. Je kunt winsten behalen met allerlei fruitsymbolen. Onder andere kersen, sinaasappels en druiven. Daarnaast zijn er ook BAR-symbolen en 7-symbolen die winst op kunnen leveren.

Behalve de ‘standaard’-symbolen zijn er ook speciale symbolen. De belangrijkste zijn de stacked-symbolen: 3 x 3 Mega Wilds, 3 x 3 Scatters en de Lucky Wheels. Hierdoor heeft de gokkast vaak een ‘alles of niets’-effect. Door de stacked-symbolen kan je ineens op meerdere winlijnen een winnende combinatie pakken. De stacked-symbolen kunnen zowel in het basisspel, als in de free spins-ronde voorkomen.

Free spins en bonusspel Fruit Spin

Het is leuk om zo nu en dan free spins te krijgen. Fruit Spin geeft deze regelmatig. Als je 3 free spin-symbolen draait tijdens de Lucky Wheels-ronde, krijg je 5 free spins. Je krijgt een extra gratis free spin voor elk extra free spin-symbool dat je vanaf dat moment tegenkomt. Tijdens de free spins-ronde bevat de Lucky Wheels-ronde ook een ‘extra spin’-symbool. Dit symbool kan grote winsten opleveren. Daarnaast is er een win-symbool van 20 munten en worden je winsten vermenigvuldigd afhankelijk van je inzet op dat moment.

Wat is eigenlijk de Lucky Wheels-ronde? Dit is een soort bonusspel waarbij je drie wielen onafhankelijk van elkaar laat draaien. Hier kun je extra munten of free spins winnen. Je krijgt 1 Lucky Wheel-spin wanneer er een 3 x 3 Scatter-symbool op een rol verschijnt. Je krijgt 2 spins voor 2 symbolen en 3 Lucky Wheel-spins als 3 x 3 Scatter-symbolen op een rol zijn gevuld. Dit is een leuke toevoeging aan de gokkast en maakt het spel extra spannend.

Er zijn ook Wild symbolen ingebouwd in de gokkast. Deze kunnen tijdens de free spins-ronde op de rollen 2 – 4 verschijnen. De Wilds kunnen elk ander symbool vervangen, behalve de Scatter.

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

Wij vinden Fruit Spin een veelzijdige gokkast met een tal aan functies. Je kunt dagen spinnen, zonder alle functies tegen te komen. Hierdoor raak je niet snel uitgespeeld en blijft het een veelzijdige en unieke gokkast. Met een RTP-percentage van bijna 97% zijn er voldoende kansen ingebouwd om te winnen, ook dit is een goede reden om terug te komen. Het enige wat Fruit Spin mist is een progressieve jackpot. Als je dat niet erg vindt, raden wij het aan om deze gokkast eens uit te proberen.

Ben je een groot fan van fruitautomaten? Dan zijn er nog meer vergelijkbare titels beschikbaar. Populaire klassieke gokkasten zijn Jackpot 6000 of Jackpot Jester 50.000. Houd je meer van een klassieke gokkast met een modern tintje? Probeer dan ook eens de gokkast Winterberries.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...