Dead or Alive II

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.8%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Dead or Alive II:

21 plays

Gokkast beoordeling

Dead or Alive II
RTP 96.8%
Volatiliteit HOOG

Dead or Alive II

Het wachten op Dead or Alive 2 was slechts een kwestie van tijd. Na het succesvolle Dead or Alive kon een deel twee absoluut niet uitblijven. Toch hebben we er een lange tijd op moeten wachten want Dead or Alive kwam namelijk in 2009 al uit.

Dead or Alive 2 slot heeft vijf rollen, drie rijen en negen winlijnen en heeft een spannend en mooi uitziend Wild West thema. Dead or Alive 2 kan al worden gespeeld vanaf €0,09 cent en je kunt maar liefst 40,500 keer de inzet winnen!

Dead or Alive 2 speelregels

Dead or Alive 2 is een goede opvolger van het iconische Dead or Alive. Je maakt een winnende combinatie in het spel door drie, vier of vijf winnende symbolen te maken, van links naar rechts. Je kunt Dead or Alive 2 al spelen vanaf €0,09 cent en het spel heeft een maximale inzet van €9,-

Ook bevat het spel een autoplay functie. Hiermee kun je gemakkelijk het spel laten draaien. Je kunt de autoplay naar eigen wens een instellen, wanneer je dus een winst of een verlies maakt, kan de autoplay automatisch stoppen.

Dead or Alive 2 thema en symbolen

Dead or Alive 2 is een prachtig uitziend spel die je zeker eens uitgeprobeerd moet hebben. Ook de audio in Dead or Alive 2 zorgt voor een echte Wild West beleving. De symbolen in het spel zijn geïnspireerd op het wilde westen. Zo kom je onder meer een cowboy laars tegen, maar ook de badge van een sheriff, whiskey flessen en zelfs een cowboy hoed maken deel uit van het spel.

Old Saloon, High Noon Saloon en Train Heist zijn de namen voor de gratis spins features die komen met een combinatie van sticky wilds en vermenigvuldigers, evenals de bekende vijf extra spins wanneer je voldoende stick wilds of vermenigvuldigers raakt.

Het symbool dat je vooral in de gaten moet houden is de sheriff badge, hiermee kun je namelijk flink winnen. Ook bevat Dead or Alive 2 drie gratis spins. Om deze te activeren moet je drie scatters weten te vinden. Houd er echter wel rekening mee dat de frequentie hiervan laag is. Dit houdt in dat je aardig wat moet draaien voordat je kans maakt op de gratis spins.

Conclusie en vergelijkbare games

 Dead or Alive 2 is een absolute topper en een goede opvolger van het al bekende en populaire Dead or Alive. Het design van het spel is mooi en de audio neemt je mee het ruwe landschap van het wilde westen in. Het spel heeft echt een extra dimensie gekregen en is een waardige opvolger van Dead or Alive.

De RTP van Dead or Alive 2 is hoog, met 96,8%. Het gemiddelde is 96%, het ligt dus flink wat hoger. Ook heeft het een hitfrequentie van 29,8%, wat betekent dat bijna een derde van de spins je een winnende uitkomst geeft.

Dead or Alive 2 kun je ook op je mobiele telefoon spelen. Het spel is beschikbaar op iOS en Android. Perfect als je onderweg bent of niet in de buurt van je desktop, maar wel graag het spel wilt spelen.

Ben je al bekend met Dead or Alive 2 en ben je eigenlijk opzoek naar een ander spel? Neem dan eens een kijkje in het spel Wild Worlds. Dit spel neemt je mee de toekomst in. Het spel is kleurrijk en levendig. De drie superhelden nemen je mee in het gevecht tegen de monsters. Wild Worlds heeft een RTP van 96,46% en is al te spelen vanaf €0,20 cent per draai.

Maar ben je toch opzoek naar wat anders en zie je het hele gevecht in een kleurrijke monster wereld niet helemaal zitten, dan kunnen we je Temple of Nudges aanraden. Dit spel neemt je mee de jungle in opzoek naar de oude tempels. Temple of Nudges is een video slot met vijf rijen en maar liefst 243 windassen. De RTP van Temple of Nudges is 96,03%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...