Butterfly Staxx

door NetEnt

Start het spel

RTP 96.8%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Butterfly Staxx:

6 plays

Gokkast beoordeling

Butterfly Staxx
RTP 96.8%
Volatiliteit MED

Butterfly Staxx

In 2017 lanceerde ontwikkelaar NetEnt Butterfly Staxx, een video slot dat zich afspeelt in de natuur. Butterfly Staxx is de tweede slotmachine is de Staxx serie die NetEnt ontwikkelde. De eerste is de enorm bekende Neon Staxx.

Butterfly Staxx speel je met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en je kunt maximaal tot maar liefst €400,- per draait inzetten. De RTP van deze gokkast is 96,8% en we schatten de variatie laag in.

Butterfly Staxx

Butterfly Staxx speel je met maar liefst veertig winlijnen en het heeft verschillende extra features. Één van de features is de Butterly spins. Wanneer je drie keer het scatter-symbool weet te bemachtigen, dan activeer je de Butterfly spins. Vijf van de scatter-symbolen geven zeven gratis spins. Het scatter-symbool is een paarskleurige bloem.

De hoofdprijs in deze gokkast is ruim driehonderdduizend euro. Wanneer je een goede dag hebt, vijf scatter-symbolen hebt weten te bemachtigen én de vlinders op het scherm vanaf de allereerste gratis spin, dan win je dit flinke bedrag.

Butterfly Staxx thema en symbolen

Butterfly Staxx speelt zich af in de natuur en vlinders, zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, spelen de hoofdrol in deze gokkast. Het Wild symbool is dan ook een vlinder. Maar ook in het bonusspel kom je aardig wat rond vliegende vlinders tegen!

Wanneer je in het basisspel vijf keer de geelgekeurde vlinder weet te bemachtigen is dit goed voor zestig keer je inzet per winlijn. Andere symbolen die je tegen komt zijn de bloemen, deze zijn goed voor zo’n veertig keer je inzet per winlijn.

Ook kom je de kaart-symbolen tegen. Deze symbolen betalen tot twintig keer je inzet per winlijn uit. Het scatter-symbool is een paars-gekleurde bloem. Je hebt deze paarse bloemen nodig om het bonusspel te activeren. Een symbool om dus goed in de gaten te houden!

Conclusie en vergelijkbare games

Butterfly Staxx is een redelijk simpele gokkast die een lage variatie heeft. De graphics in het spel zijn prima en ook de RTP is netjes met 96,8%. Om echt flink te winnen in deze slotmachine is het van belang om ook hoog in te zetten. Het is aan jou of je dit ook wilt doen!

Butterfly Staxx is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund door iOS en Android. Er is ook een demo-versie beschikbaar waarmee je het spel eerst kan uitproberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere vrolijke en kleurrijk slot is Loco the Monkey van Quickspin. Een gek en wild aapje speelt de hoofdrol in deze gokkast. Inzetten is mogelijk vanaf slechts €0,25 cent per draai.

Loco the Monkey speel je op vijf rollen, vier rijen en met maar liefst vijftig vaste winlijnen. De RTP van dit spel ligt op een gemiddeld 96,15%.

Speel je toch liever een video slot met kleurige bloemen en vrolijke vlinders? Ook Pragmatic Play heeft een slot op zijn naam staan met dit thema, genaamd Jade Butterfly. Je speelt Jade Butterfly op vijf rollen, vier rijen en het heeft een win all ways mechanisme.

Inzetten doe je vanaf €0,30 cent en maximaal €100,- per draai. De RTP van deze gokkast ligt op 96,47%. Het spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...