Reel Rush 2

door NetEnt

Start het spel

RTP 95.53%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Reel Rush 2:

15 plays

Gokkast beoordeling

Reel Rush 2
RTP 95.53%
Volatiliteit HOOG

Reel Rush 2

De opvolger van de enorm bekende en populaire Reel Rush is daar, NetEnt heeft Reel Rush 2 ontwikkeld. Je hebt ruim drieduizend mogelijkheden om winnende combinaties te maken in deze gokkast.

Je speelt Reel Rush 2 met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €40,- per draai. De RTP van dit video slot is 96,58% en we schatten de variatie hoog in.

Reel Rush 2 speelregels

Je speelt Reel Rush 2 op vijf rollen met vijf rijen en je kunt op alle mogelijke manieren een winnende combinatie maken. Na elke winnende draai wordt het speelveld vergroot. Tijdens je eerste draai heb je ‘slechts’ vijftien manieren om te winnen, maar dit kan oplopen tot ruim drieduizend mogelijkheden!

Je kunt in Reel Rush 2 tot maar liefst vijfentwintigduizend keer je inzet winnen. Ook kom je in deze gokkast een Mysterie Feature tegen. Je kunt deze feature zowel in het basisspel tegenkomen als tijdens de gratis spins. Naast dat je met deze feature flinke bedragen kunt winnen, zorgt deze feature er ook voor dat de winnende spins niet onderbroken worden.

Het spel heeft aardig wat verschillende Mysterie Features die je kunt tegen komen. Onder andere de vermenigvuldiger, deze komen voor op bepaalde symbolen en kunnen tot wel vijftien keer verdubbelen.

Ook kun je een kanon tegenkomen, deze kan het speelveld groter voor je knallen. Maar ook extra wilds en symbol upgrades.

Wanneer het je lukt om het gehele speelveld leeg te maken, dan ontvang je acht gratis spins. Nu krijg je de keuze om de ‘normale’ spins te ontvangen, acht stuks met drieduizend mogelijkheden om te winnen. Óf je kunt kiezen voor de Super Free Spins, hier vind je een progressieve vermenigvuldiger.

De Super Free Spins zijn overigens niet gratis. Als het goed is heb je tijdens het basisspel namelijk aardig wat token bij elkaar weten te sparen. Deze Super Free Spins kosten je tweeduizend tokens.

Reel Rush 2 thema en symbolen

Reel Rush 2 ziet er qua design erg uit als de eerste versie van deze gokkast. De gokkast is vrolijk en kleurrijk en daagt met het design goed uit om lekker te spelen.

De symbolen in de gokkast zijn redelijk simpel. Je komt Wild symbolen tegen. Deze vervangen alle symbolen op de rollen, de Wild symbolen kunnen voorkomen op de tweede, derde, vierde en vijfde rol. Ook kom je de bekende fruitsymbolen tegen en symbolen die erg veel weg hebben van snoepgoed.

Conclusie en vergelijkbare games

NetEnt heeft met Reel Rush 2 een absoluut geweldige opvolger weten neer te zetten op het al enorm populaire Reel Rush. De features, de bonusronde en de flinke bedragen die er te winnen zijn in deze slotmachine zijn naar onze mening geweldig. Reel Rush 2 daagt uit en zorgt ervoor dat je de spanning goed voelt zitten.

Je kunt Reel Rush 2 op zowel de desktop als op mobiele apparaten spelen. Het spel is beschikbaar op iOS en Android. Ook is er een demo-versie beschikbaar, hiermee kan je het spel eens uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Is sushi jouw lievelingseten? Neem dan eens een kijkje in So Much Sushi, een online videoslot van ontwikkelaar MicroGaming. Het spel is volledig geïnspireerd op deze Japanse delicatesse en ook de prijzen die je kunt winnen zijn niet mis! Inzetten doe je vanaf €0,20 cent en de variatie schatten wij hoog in.

Vind jij de Japanse cultuur ook zo interessant? Golden Lotus is een online gokkast ontwikkeld door Red Tiger Gaming dat geïnspireerd is op deze bijzondere cultuur.

Je speelt Golden Lotus met een minimale inzet van €0,20 cent en een maximale inzet van €20,-. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst zestienduizend euro winnen. De RTP van deze slotmachine is 96,1% en het spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...