Wild Bounty

door Stakelogic

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Bounty:

0 plays

Gokkast beoordeling

Wild Bounty
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Wild Bounty

Wild Bounty is een online slot ontwikkeld door Stakelogic dat zich afspeelt op een verlaten eiland. In de gokkast kom je een flink aantal features tegen en heb je de kans om tot wel ruim 18000 keer de inzet te winnen.

Wild Bounty is een hoge variantie gokkast, waarin je kan spelen met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Het uitkeringspercentage van deze spannende piratenslot is ingesteld op 96,10%.

Wild Bounty speelregels

Je speelt Wild Bounty op een speelveld van drie keer vijf en twintig winlijnen. Een winnende combinatie maak je door ten minste drie gelijke symbolen op één van de actieve winlijnen te bemachtigen.

Je komt in Wild Bounty ook een aantal spannende features tegen. Waaronder een gratis spins bonus ronde. Wanneer je in deze feature terecht komt, wordt het speelveld vergroot en speel je op een reels van vijf keer zes en met maar liefst vijftig winlijnen.

Wanneer je een bonus scatter symbool op de reels weet te bemachtigen, activeer je deze bonus feature. In deze gratis spins bonus feature strijd je onder meer voor de drie jackpots.

  • De mini jackpot levert je tot 30 keer de inzet op.
  • De major jackpot is goed voor 100 keer de inzet.
  • De grand jackpot geeft je 1000 keer de inzet.

Afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je hebt weten te bemachtigen, ontvang je tussen de vijf en de vijfentwintig gratis spins.

Ook krijg je te maken met wild symbolen en random wild symbolen in het spel. Deze symbolen vervangen de reguliere symbolen en helpen je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Wild Bounty thema en symbolen

Wild Bounty speelt zich af op een verlaten eiland, waarin een grote piraat de hoofdrol speelt. Op de achtergrond draait een bijzonder en iet-wat avontuurlijke soundtrack, die ervoor zorgt dat de spelbeleving nog net een extra zetje krijgt.

De reels staan op een soort van houten bord en je speelt met symbolen in het piratenthema.

Het wild symbool van het spel is het schedel. Er zijn twee scatter symbolen te vinden in Wild Bounty. De eerste is de kanon en de tweede is een helm. Deze twee symbolen zijn allebei erg belangrijk in het spel, gezien je hiermee de spannende features kan activeren en tevens kans kan maken op de verschillende jackpots.

De schatkist is het hoogst uitbetalende symbool, deze levert je tot twintig keer de inzet op. De laag uitbetalende symbolen zijn de klassieke kaartsymbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Stakelogic heeft met Wild Bounty een redelijk nieuwe weg weten in te slaan. Het spel is erg avontuurlijk en mooi neergezet. De hoge variantie van de gokkast zorgt ervoor dat je flinke uitbetalingen kan verwachten en de features zorgen bovendien voor een erg spannende spelbeleving.

Je kan Wild Bounty ook eerst gratis spelen. Zo krijg je de mogelijkheid om het spel te leren kennen en de features te ontdekken, voordat je direct met echt geld aan de slag gaat. Maar zoals altijd geldt natuurlijk wel, wanneer je geld wilt winnen, zal je ook met echt geld moeten spelen.

Wild Bounty is ook te spelen op mobiele apparaten. Zo kan je waar en wanneer je maar wilt genieten van dit spannende piratenslot.

Zijn de piraten gokkasten helemaal jouw ding? Neem dan ook eens een kijkje in de gokkast van Red Tiger Gaming, genaamd Pirates Plenty. Dit is een ouderwetse piratenslot, waarin spannende en vermakelijke bonus features in terug komen.

Spelen in Pirates Plenty doe je al met een minimale inleg van € 0,20 cent per draai. Je speelt met twintig winlijnen en je kan tot maximaal vijfduizend keer de totale inzet winnen. Dit is een medium variantie gokkast met een RTP van 96,12%.

Een ander video slot die we aan je willen voorstellen is Lady of Fortune. Een gokkast ontwikkeld door Play’n Go. Dit is een vrij eenvoudige gokkast, waarin je tot maximaal € 32.000,- kan winnen. Spelen doe je al met een minimale inleg van € 0,01 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 18,75,- per draai.

Lady of Fortune is een hoge variantie gokkast met een theoretisch uitkeringspercentage van 95,79%. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...