Big Runner Deluxe

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95.5%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Runner Deluxe:

166 plays

Gokkast beoordeling

Big Runner Deluxe
RTP 95.5%
Volatiliteit LAAG

Big Runner Deluxe

Big Runner Deluxe is een fruitautomaat van Stakelogic. Deze provider staat onder andere bekend om het namaken van fysieke fruitautomaten. BigRunner Deluxe is de online variant van de legendarische fruitautomaat Big Runner. Vroeger stond deze fruitautomaat van EuroCoin Gaming overal in Nederland. In gokhallen, kroegen en zelfs in wegrestaurants.

Big Runner Delixe is een goede combinatie van een fruitautomaat en een moderne videoslot. Naast de klassieke elementen is er een free spins functie en een Mystery Jackpot.

Belangrijke informatie
Ontwikkelaar:                                  Stakelogic
Type:                                                  Gokkast
Thema:                                              Fruitautomaat
RTP:                                                    95,5%
Winlijnen:                                         33
Rollen:                                               5 rollen en 5 rijen
Min – max bet:                                 € 0,40 – € 400,00
Bonussen & features:                    Free spins, Mystery Jackpot
Variantie:                                          Laag
Maximale uitbetaling:                   € 5.000, –

Spelregels van Big Runner Deluxe
Deze gokkast heeft 5 rollen en 5 rijen. In totaal zijn er 33 winlijnen. Per spin zet je standaard 40 credits in. De waarde van deze credits is afhankelijk van het bedrag dat je instelt.

Waarde per credit Inzet per spin (40 credits)
€ 0,01 € 0,40
€ 10, – € 400, –

Als je 3 dezelfde symbolen van op een winlijn draait, dan win je credits. Je kan ook een winnende combinatie draaien met een Wild-symbool. Een Wild vervangt andere symbolen waardoor je een grotere winkans hebt.

  • Draai je drie pruimen, bellen, citroenen of sinaasappels, dan win je 40 credits. De waarde van deze credits varieert van € 0,40 tot € 400, – per winnende combinatie. De waarde is afhankelijk van je credit-waarde.
  • Draai je drie aardbeien, 7’s, druiven of Liberty Bells, dan win je 80 credits. De waarde van deze credits varieert van € 0,80 tot € 800, – per winnende combinatie. De waarde is afhankelijk van je credit-waarde.

Een winnende combinatie draaien is leuk, maar levert niet direct een hoge winst op. Het wordt pas echt interessant als je meerdere winnende combinaties tegelijk draait óf als de Mystery Jackpot valt.

Free Spins en Mystery Jackpot

De meeste fruitautomaten hebben geen bonusgames. Desondanks heeft Big Runner Deluxe wel twee extra features, free spins en de Mystery Jackpot.

Draai je 3 keer een witte ster, dan krijg je 5 free spins. Een witte ster is over een ander symbool geplaatst, bijvoorbeeld over een citroen, pruim of aardbei. Als je tijdens de free spins ronde nog een keer een witte ster draait, dan win je geen free spins maar een geldbedrag.

Naast de free spins feature is deze fruitautomaat onderdeel van het Mystery Jackpot Netwerk van de ontwikkelaar Stakelogic. 0,5% van de inzet gaat naar de progressieve jackpot. Deze jackpot kan oplopen tot € 5.000, -. Verschillende fruitautomaten zijn aan deze progressieve jackpot gekoppeld, hierdoor valt de jackpot regelmatig!

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

Big Runner Deluxe is wat ons betreft een echte klassieker. Wil je oude herinneringen ophalen, dan is dit de juiste gokkast! De RTP van Big Runner Deluxe is een stuk hoger dan de fysieke variant, dit maakt het een interessantere gokkast om een leuk geldbedrag te winnen. Desondanks, blijft de RTP met 95,5% achter op andere online gokkasten. De meeste online gokkasten hebben een RTP van 96% of hoger.

Het Mystery Jackpot Netwerk van Stakelogic is een leuke toevoeging aan de fruitautomaat. De jackpot valt regelmatig en maakt het spinnen extra spannend. Ben je benieuwd naar andere fruitautomaten die zijn aangesloten op het Mystery Jackpot Netwerk? Probeer dan ook eens Magic Wheel 4 Player of Nudge Runner.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...