Viking Smash

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95.6%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Viking Smash:

0 plays

Gokkast beoordeling

Viking Smash
RTP 95.6%
Volatiliteit HOOG

Viking Smash

Op zoek naar een nieuwe slot de met Vikingen als thema? Dan kun je Viking Smash van Stakelogic tegen komen. Dit thema doet het altijd goed bij gokkers, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je deze software wilt kiezen. Viking Smash onderscheidt zich doordat je maar liefst 243 manieren hebt om te winnen en dus lekker vaak winnende combinaties scoort.

Hier vertellen we je hoe deze slot werkt en wat de symbolen precies betekenen. Uiteraard bespreken we de aanwezige features en eventuele bonusrondes. Vervolgens geven we onze mening. Het is tenslotte aan jou om te beslissen of je hier daadwerkelijk echt geld wilt inzetten.

Dit wil je in ieder geval weten over Viking Smash:

Ontwikkelaar: Stakelogic

Type: Video slot

Thema: Vikingen

RTP: 95.60%

Winlijnen: 243

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,25-75 euro

Bonussen & features: Gratis spins, respins met walking wilds en een Super stake

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 4.864 de totale inzet

Lanceerdatum: 2021

Zo werkt Viking Smash

De symbolen bestaan hier allereerst uit kaartsymbolen zoals A, K, Q. J, 10. Een combinatie van deze levert maximaal 175 keer op. De premium symbolen zijn een blauw zwaard, een groene boog met pijlen, een paars wapen, een blauw ax, een Russet ax en de Viking wilds. Die laatste leveren de hoogste prijs op – wel 5.000. Winnende combinaties worden van beide kanten gevormd.

Het thema en de features van Viking Smash

Het specifieke thema binnen Viking Smash is de Holmgang. Dit was een gebruikelijke methode om disputen af te handelen in het middeleeuwse Scandinavië. Het ging er nogal luguber aan toe, waarbij het kon voorkomen dat de partijen met elkaar vochten tot de dood. Er vindt bij deze slot dan ook als het ware een duel plaats tussen twee groepen rivaliserende Vikingen – de rode en de blauwe.

Dan de extra features. Allereerst heb je de optie om voorafgaand aan het spel te kiezen voor de Super Stake. Deze geeft je de gelegenheid om de Wilds op het scherm te krijgen, tijdens rondes waarin geen wincombinaties worden gecreëerd. Normaal leveren deze geen winst op. Je moet dan wel ook dubbel inzetten bij elke ronde.

Deze wilds worden willekeurig op het scherm geplaats en dan op ofwel de eerste of de vijfde rij. Je ontvangt tussen de twee en de zes Wilds. Deze kunnen alle andere symbolen vervangen. Daarnaast zijn er de walking Wilds. Deze verzetten steeds een stap – waarbij je voor elke stap een gratis draai krijgt. Dit gaat door totdat er geen Walking Wilds meer op het scherm staan. Mochten ze elkaar tegen komen, dan ontstaat er conflict en wordt de bonusronde geactiveerd.

De bonusronde bestaat vooral uit free spins. Je ontvang tien gratis rondes. Als er tijdens deze rondes minimaal twee Wilds tevoorschijn komen, ontvang je vier extra spins. Tenslotte kent Viking Smash een feature, die we de Gamble noemen. Deze bied je de kans om jouw winst te verdubbelen, ofwel die in het geheel te verliezen. Je moet de kleur van de volgende kaart juist weten te raden. We adviseren je wel om voorzichtig om te gaan met deze functie!

Onze mening over Viking Smash

Wij zijn gematigd positief over Viking Smash. Het thema is goed uitgewerkt en het RTP is gemiddeld. Het is een eenvoudig spel, dat zeker ook geschikt is voor beginnende gokkers. Er vallen regelmatig winnende combinaties, maar het kan ook dat je even moet wachten op winst. De bonusrondes zijn ok, vooral als je fan bent van gratis spins. Hoe dan ook adviseren we je om dit spel eerst gratis uit te proberen, ook als je al een gevorderde gokker bent. Zo voorkom je nodeloze verliezen. Mocht dit spel toch niet helemaal jouw ding zijn, dan zijn Hot Joker en John Doe andere goede alternatieven, van dezelfde producent.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...