Turbo 4 Player

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Turbo 4 Player:

124 plays

Gokkast beoordeling

Turbo 4 Player
RTP 95%
Volatiliteit MED

Turbo 4 Player

Ben je op zoek naar een fruitautomaat met veel extra features? Dan is Turbo4Player de gokkast voor jou. Deze gokkast heeft 108 winlijnen, 6 rollen, Mystery Wins en een progressieve Mystery Jackpot.

Deze gokkast is ontwikkeld door Stakelogic. Deze ontwikkelaar zegt zelf bekend te staan om ‘state-of-the-art games & features’. Wij kennen ze vooral vanwege de online fruitautomaten die ze hebben ontwikkeld. Vele fysieke fruitautomaten hebben ze in een online variant op de markt gebracht. Een unieke verzameling van klassiekers, in een modern jasje.

Belangrijke informatie
Ontwikkelaar:                                  Stakelogic
Type:                                                  Gokkast
Thema:                                              Fruitautomaat
RTP:                                                    95%
Winlijnen:                                         maximaal 108
Rollen:                                               6 rollen en 3 rijen
Min – max bet:                                 € 0,20 – € 400,00
Bonussen & features:                    Free spins, Mystery Jackpot
Variantie:                                          Laag
Maximale uitbetaling:                   € 50.000, –

De spelregels van Turbo4Player
Turbo4Player is een online fruitautomaat. Je komt dan ook alle bekende symbolen tegen. Denk bijvoorbeeld aan citroenen, peren, druiven, BAR-symbolen, blauwe sterren en jokers.

De gokkast heeft 6 rollen en 3 rijen. Er zijn verschillende speelmogelijkheden en daarmee beslis je zelf hoeveel rollen actief zijn. Meer rollen betekent een hogere minimale inzet per spin, maar ook een hogere winst als je een winnende combinatie draait. Speel je met 6 rollen en de Superbet functie, dan is de minimale inzet het hoogst, maar je kan met deze speelmodus ook de hoogste winst draaien.

Om de speelmogelijkheden overzichtelijker te maken, hebben we een tabel opgesteld. In onderstaande tabel kan je in een oogopslag de verschillen zien.

Speelmodus Aantal rollen Winlijnen Minimale inzet Maximale inzet
Game 1 3 rollen 27 € 0,20 (1 credit) € 50, – (250 credits)
Game 2 4 rollen 54 € 0,40 (2 credits) € 100, – (500 credits)
Game 3 5 rollen 81 € 0,60 (3 credits) € 200, – (1.000 credits)
Game 4 6 rollen 108 € 0,80 (4 credits) € 200, – (1.000 credits)
Game 5 6 rollen + Superbet 108 € 1,60 (8 credits) € 400, – (2.000 credits)

Het is de bedoeling dat je minimaal 3 dezelfde symbolen op een wijn draait. De blauwe sterren, 7’s, BAR-symbolen en Libery Bells zijn de meest waardevolle symbolen. Andere symbolen zoals bijvoorbeeld citroenen en druiven zijn minder waard, Jokers zijn meer waard. Als je wilt weten hoeveel een winnende combinatie oplevert, kan je dit zien in de uitbetalingstabel boven de rollen.

Turbo4Player heeft geen Wilds of bonusspel. Ben je een high-roller en ga je voor grote winst? Dan ben je afhankelijk van de Superbet functie, Mystery Win en Mystery Jackpot.

Superbet, Mystery Win en Mystery Jackpot

De meeste winst is te behalen in Game 5. De minimale inzet is het hoogst, maar met de Superbet functie kan je tot 5 keer meer credits winnen in vergelijking met Game 1 t/m 4. Met een winnende combinatie van Jokers kan je een Mystery prijs winnen. Dit kan met 2 tot 6 Jokers en deze kunnen 75.000 tot 250.000 credits opleveren. De Joker gedraagt zich als een Scatter en geldt op elke willekeurige plek. De hoofdprijs is 6 Joker-symbolen, de maximale uitbetaling is € 50.000, -!

Turbo4Player heeft niet alleen een flinke hoofdprijs, maar is ook onderdeel van het Mystery Jackpot Netwerk. Dit is een Jackpot-netwerk van de ontwikkelaar Stakelogic. Van de inzet gaat 0,5% naar de progressieve jackpot. Deze jackpot kan oplopen van € 500, – tot € 5.000, -. Dit is een jackpot waar veel fruitautomaten aan zijn gekoppeld, hierdoor stijgt de waarde snel en valt de jackpot regelmatig!

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

Ondanks de verschillende speelmogelijkheden, is dit nog altijd een echte fruitautomaat. Geen ingewikkelde bonusgames, maar wel genoeg mogelijkheden om te variëren en het spel spannend te houden

Ook is het Mystery Jackpot Netwerk van Stakelogic een leuke toevoeging. Ben je benieuwd naar andere fruitautomaten die zijn aangesloten op het Mystery Jackpot Netwerk? Probeer dan ook eens Magic Wheel 4 Player of Nudge Runner.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...