Nudge Runner

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Nudge Runner:

210 plays

Gokkast beoordeling

Nudge Runner
RTP 95%
Volatiliteit LAAG

Nudge Runner

Deze gokkast heeft iets verfrissends in vergelijking met andere klassieke fruitautomaten. Het spel beschikt over een dubbele set rollen met verassende features én een progressieve jackpot. Met de ‘Nudge feature’ maak je een grotere kans op een draai met winnende combinaties. Draai waardevolle symbolen op de rollen en maak je klaar om grote winsten te incasseren en natuurlijk op een kans om de jackpot te winnen!

Belangrijkste informatie
Ontwikkelaar: Stakelogic
Type: Gokkast
Thema: Retro Fruitautomaat
RTP: 95%
Winlijnen: 5
Rollen: 2 x 3
Min – max bet: €0,20 – €200, –
Bonussen & features: Nudges en een Progressieve Jackpot
Variantie: Laag
Maximale uitbetaling: €89.000, –

Spelregels van Nudge Runner

Dit spel heeft twee identieke schermen. Met beide schermen kan je winnende combinaties draaien. Deze winnende combinaties bestaan uit drie eenzelfde symbolen, die elkaar raken op aaneensluitende rollen. Bij dit spel spreek je van vijf winlijnen, zij lopen van links naar rechts. Je kan ervoor kiezen om met de rollen op het linkse scherm, rechtse scherm of zelfs met de rollen van beide schermen te spelen.
Op de rollen kan je speciale sterrensymbolen vinden, deze bestaan uit een blauwwitte ster of een witte ster gecombineerd met een fruitsymbool of een gouden bel. De blauwwitte sterrensymbolen zijn het meeste waard in dit spel, in de volgende alinea kan je de waarden van de symbolen vinden. Wanneer je een winnende combinatie van drie fruitsymbolen of gouden bellen met een ster draait, maak je kans op de hoogst mogelijke prijs van dit spel. Ook kunnen zij winnende combinaties met eenzelfde fruitsymbool of gouden bel compleet maken.

Je kan gebruik maken van de ‘Nudge feature’. Dit helpt je met het draaien van winnende combinaties. Door bij elke draai de rollen drie extra nudges (zetjes) te geven, blijven ze namelijk op de meest voordelige plaatsen stilstaan. Je kan gebruik maken van de feature vanaf een inzet van 40 munten. Dan kost één draai je zo’n €8, wat €16 wordt wanneer je met beide schermen speelt. Maar dat is het waard, het inschakelen van de ‘nudge feature’ zorgt er namelijk voor dat je een grotere kans maakt op het winnen van hoge prijzen!

Bij elke inzet gaat 0,5% hiervan naar de progressieve jackpot, deze heeft een vaste maximum uitbetaling van €5000, -. Hoe hoger jouw inzet, hoe hoger de kans om deze jackpot te winnen!

Nudge Runner thema en symbolen

Nudge Runner maakt gebruik van een retro thema. Een baksteen rode achtergrond en goudgekleurde woorden met een blauwe rand, maken dat duidelijk. Ook zijn de kleurrijke rollen gevuld met retro fruitsymbolen, sterren en meer! Dit spel beschikt over negen verschillende symbolen met allen hun eigen toegekende waarde.

  • Blauwwitte ster: 200 munten
  • Rode 7; BAR-symbool; tros druiven en watermeloen: 80 munten
  • Gouden bel; pruim, sinaasappel en citroen: 40 munten

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

Deze fruitautomaat van Stakelogic heeft een makkelijke gameplay wat het toegankelijk maakt voor verschillende spelers. Ondanks de makkelijke gameplay, houd het spel de spanning erbij door gebruik te maken van een oplopende jackpot en de symbolen met een ster.

Meer spellen die gebruik maken van twee machines zijn Club 2000 en Twin Joker, ook bij deze kan je kiezen op welk scherm je wilt spelen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...