Sidewinder Quattro

door Stakelogic

Start het spel

RTP 96.01%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Sidewinder Quattro:

2 plays

Gokkast beoordeling

Sidewinder Quattro
RTP 96.01%
Volatiliteit MED

Sidewinder Quattro

Sidewinder Quatro is een online video slot ontwikkeld door Stakelogic. Sidewinder Quatro kan je spelen met maar liefst vier kasten tegelijk.

Je speelt Sidewinder Quatro met een minimale inzet van €0,10 cent en een maximale inzet van €20,- De RTP van deze gokkast is 96,01%, wat gemiddeld is voor slots als deze.

Sidewinder Quatro speelregels

Deze gokkast heeft de mogelijkheid om op maar liefst vier kasten tegelijk te spelen. Deze vier kasten draaien onafhankelijk van elkaar en hebben dus totaal geen invloed op elkaar. Je maakt een winnende combinatie waneer je drie, vier, of vijf gelijke symbolen op de rollen weet te bemachtigen.

Ook zitten er leuke extra features in deze gokkast. Sidewinder feature is een feature die nét een beetje anders is dan je misschien gewend bent. Met deze feature kan de reels van plaats veranderen. Als dit ervoor zorgt dat je een winnende combinatie maakt, dan komt daar nog een vermenigvuldiger boven op. De maximale vermenigvuldiging is tien keer je inzet.

Sidewinder Quatro thema en symbolen

Qua uitstraling is deze gokkast een klassieke fruitmachine. Maar de jackpot is de reden dat je dit spel vooral speelt. Je kunt  namelijk tot wel vijftigduizend euro winnen.

Wanneer je een sinaasappel of kers weet te draaien in een combinatie van drie, dan levert dit je vier tot twintig keer je inzet op. De pruim en druif-symbolen zijn goed voor acht tot veertig keer je niet.

Ook kom je verschillende gekleurde zevens tegen. Een gele, groene en een rode. Deze symbolen leveren bovendien ook flink wat op, namelijk zestig tot tweehonderd keer je inzet.

Maar het symbool om echt in de gaten te houden is het Sidewinder-symbool. Wanneer je van dit symbool vijf weet te bemachtigen heb je flink winst. Je ontvangt namelijk nu vijfhonderd keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Als fruitmachines helemaal jouw ding zijn, dan is dit er zeker eentje om niet te missen. Sidewinder Quatro speel je met vier kasten waardoor het spel extra spannend in. Je hebt namelijk vier keer zoveel kansen! Ook de extra features zorgen ervoor dat je spelervaring spannender wordt.

Je kunt deze gokkast spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. We schatten de variatie van dit spel in op medium.

Er is een andere zoete slot machine die we aan je willen voorstellen. Play’n Go heeft Sweet 27 ontwikkeld en deze gokkast is een geweldige mix van een fruitmachine en een video slot.

Je speelt Sweet 27 met zeventwintig manieren om een winnende combinatie te maken. De minimale inzet per draai is ingesteld op €0,10 cent en de maximale inzet is €100,-

Een andere topper om eens een kijkje in te nemen is Hit 2 Split, ontwikkeld door NetEnt. Je speelt deze gokkast met maximaal dertig winlijnen en de minimale inzet is ingesteld op €0,01 cent.

Hit 2 Split zit vol leuke en spannende features én je kunt ook nog eens flink winnen! De maximale winst die je kunt behalen staat namelijk ruim over een miljoen!

De RTP van deze gokkast is 96,3%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...