Joker Wild Blaster

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95.89%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker Wild Blaster:

426 plays

Gokkast beoordeling

Joker Wild Blaster
RTP 95.89%
Volatiliteit MED

Joker Wild Blaster

Als je een klassieke fruitautomaat zoekt in een modern jasje, is Joker Wild Blaster misschien wel de beste keus voor jou. Het spel is uitgebracht door StakeLogic en biedt, ondanks het traditionele karakter, toch een paar leuke extra’s. Als het gaat om moderne geluiden en graphics, zit je hier wel goed.

Om te beginnen hebben we hier cruciale informatie achter elkaar gezet. Daarbij vertellen we verder hoe het zit met de verschillende symbolen. We gaan verder met een uitleg van de leuke extra features. Tenslotte geven we natuurlijk onze mening.

Dit wil je weten over Joker Wild Blaster:

Ontwikkelaar: Stakelogic

Type: Video slot

Thema: Fruit

RTP: 95.89%

Winlijnen: 10

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,10-20 euro

Bonussen & features:

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 10.931 x jouw inzet

Lanceerdatum:

De symbolen van Joker Wild Blaster

De symbolen van dit spel zullen je bekend voor komen. Uiteraard zijn er de fruitsymbolen zoals de sinaasappel, kersen en pruimen. Let ook zeker op diamanten en rode zevens. Het Wild symbool komt in de vorm van een joker en deze kan alle andere symbolen vervangen.

Kijk even in de actuele uitbetalingstabel, zodat je weet waar je aan toe bent bij de juiste combinatie.

De features van Joker Wild Blaster

Allereerst vind je hier een Wild Multiplier feature. In dit geval komt de Wild alleen beschikbaar op de middelste drie rollen. Als de Wild op een winlijn komt activeer je de Wild Multiplier feature. De Wilds kunnen zich dan uitbreiden naar de rest van de rol en er is ook een vermenigvuldiger van toepassing. Deze is maximaal x10 waard.

Tenslotte wijzen we je op de mogelijkheid van de Gamble feature. Als jij winst hebt gemaakt dan kun je dit middels de Gamble feature verdubbelen of in het geheel kwijt raken. Wees hier dus wel voorzichtig mee en we raden dit dan ook aan voor gevorderde spelers.

Dit vinden wij van deze slot

Joker Wild Blaster van Stakelogic is een prima optie als je van fruitautomaten houdt, die toch niet helemaal standaard zijn. Het spel is mooi uitgewerkt en daarmee van prima kwaliteit. Ondanks de eenvoud, adviseren we je om dit spel eerst gratis uit te proberen, of in de demonstratiemodus te bekijken – voordat je gaat inzetten voor echt geld.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...