Candy Links Bonanza

door Stakelogic

Start het spel

RTP 96.03%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Candy Links Bonanza:

38 plays

Gokkast beoordeling

Candy Links Bonanza
RTP 96.03%
Volatiliteit MED

Candy Links Bonanza

Stakelogic heeft een kleurrijk en zoet videoslot ontwikkeld, genaamd Candy Links Bonanza.

Je speelt Candy Links Bonanza met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €20,- per draai. Het uitkeringspercentage is met 96,03% gemiddeld en je kunt tot vijfentachtigduizend keer je inzet terug winnen.

Candy Links Bonanza speel regels

Je speelt Candy Links Bonanza op een reels van vijf keer vijf. Je hebt ruim drieduizend manieren om een winnende combinatie te maken. Het is de bedoeling dat je in het basisspel zoveel mogelijk gouden munten verzameld. Deze heb je namelijk nodig om winnende combinaties mee te maken in de Hurricane Links Bonus Feature.

Naast de bonus feature heb je ook nog de mogelijkheid om flink te winnen in Wheel of Fortune. Je kunt in deze jackpot tot duizend keer je inzet winnen.

Ook bevat Candy Links Bonanza een scatter symbool. Wanneer je minimaal drie van deze scatter symbolen hebt weten te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins feature.

Maar, als dit alles nog niet genoeg is, dan heb je óók nog de optie om de gewonnen bedragen mee te nemen naar de Gamble Feature. Hier krijg je de mogelijkheid om het gewonnen bedrag nog eens te verdubbelen!

Candy Links Bonanza thema en symbolen

Candy Links Bonanza is een kleurrijk en zoet spel waar je verschillende snoepjes tegenkomt die allemaal hun eigen kleuren hebben.

De gekleurde snoepjes zijn goed voor één tot vijf keer de inzet, wanneer je er vijf van hebt weten te bemachtigen.

Met het drie keer het scatter symbool krijg je tien gratis spins. Wanneer je vier van deze symbolen hebt, dan ontvang je vijftien gratis spins. Met vijf scatter symbolen ontvang je tot twintig gratis spins.

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen in het spel, behalve de scatter symbolen. Het wild symbool in Candy Links Bonanza kan bovendien ook flinke vermenigvuldigers bevatten!

Conclusie en vergelijkbare games

De zoete uitstraling van Candy Links Bonanza zorgt ervoor dat je gelijk een goed humeur hebt. Je komt kleurrijke suikerspinnen, snoepjes en ijsjes tegen in dit spel. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te spelen in de Wheel of Fortune, waar je drie jackpots kunt binnen slepen. De mini jackpot is goed voor dertig keer je inzet. De minor jackpot levert je honderd keer de inzet op en de Grand jackpot is goed voor duizend keer je inzet!

Je kunt Candy Links Bonanza spelen op alle apparaten. Ook is er een gratis versie beschikbaar van deze gokkast. Zo krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook MicroGaming heeft een zoet videoslot ontwikkeld genaamd Fruit vs Candy. Je hebt in deze gokkast ruim tweehonderd manieren om een winnende combinatie te maken. Inzetten is bovendien al mogelijk vanaf €0,30 cent per draai.

Fruit vs Candy heeft een uitkeringspercentage van 95,77% wat net iets onder het gemiddelde ligt. Maar, je kunt in deze vrolijke gokkast tot bijna honderdduizend euro winnen!

NextGen Gaming heeft een enorm schattig video slot ontwikkeld, genaamd Teddy Bears Picnic. De uitstraling van deze gokkast is een tikkeltje kinderachtig, maar de prijzen zijn flink! Je kunt namelijk tot wel tweehonderdvijftigduizend euro winnen!

Inzetten is mogelijk vanaf €0,01 cent per draai. Deze lage-variatie gokkast is tevens beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...