Star Wild Blaster

door Stakelogic

Start het spel

RTP 93.98%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Star Wild Blaster:

21 plays

Gokkast beoordeling

Star Wild Blaster
RTP 93.98%
Volatiliteit MED

Star Wild Blaster

Star Wild Blaster is een nieuwe fruitslot van Stakelogic. Het bevat veel bekende symbolen en heeft wat extra features. Wij geven je hier een complete beoordeling van deze software, waarbij vooral de Wild redelijke geldprijzen op kan leveren.

Hier vertellen we je wat je kunt verwachten van Star Wild Blaster. We bespreken ook de extra features van het spel en geven onze conclusie hier over. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt om zelf te bepalen of je hier bij in wilt zetten. We beginnen echter met een aantal belangrijke feiten.

Dit wil je in ieder geval weten:

Ontwikkelaar: Stakelogic

Type: Video slot

Thema: Fruit

RTP: 95.89%

Winlijnen: 10

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,10-40 euro

Bonussen & features: Wild multiplier feature en Gamble feature

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 9.672 keer jouw inzet

Lanceerdatum: 2021

Dit is hoe Star Wild Blaster in het werk gaat

Star Wild Blaster bevat vooral klassieke symbolen. Je ziet fruitsymbolen zoals kersen, vijgen en citroenen. De achtergrond bevat een mooie sterrenhemel. Er is ook een Wild aanwezig. Deze herken je aan de gouden ster en de vermelding Wild. Tenslotte zijn ook de blauwe sterren en diamant waardevolle symbolen. Kijk even in de uitbetalingstabel voor de exacte uitbetalingen.

De features van Star Wild Blaster

Bij Star Wild Blaster beschik je over een tweetal features. De eerste activeer je met de Wild. Deze verschijnt op rollen 2, 3 en 4. Als jij een winlijn vormt met een Wild, dan wordt de Wild uitgebreid over de hele rol. De Wild Multiplier feature wordt nu geactiveerd en er verschijnen Wild vermenigvuldigers op het scherm die een waarde hebben van tussen 1x en de 10x.

De twee functie is de bekende gamble feature. Als je winst hebt gemaakt bij Star Wild Blaster, dan krijg je de kans om jouw winst te verdubbelen, of zelfs de verviervoudigen. Bij die eerste optie moet je de juiste kleur van een kaart kiezen – rood of zwart. Weet je ook het juiste symbool te kiezen, dan ontvang je dus vier keer jouw winst. Besef je wel, dat je ook alles kunt verliezen.

Onze mening over Star Wild Blaster

Star Wild Blaster is een klassieke fruitautomaat met een aantal leuke toevoegingen. De slot is ok, maar niet heel bijzonder. De slot is volledig mobiel compatibel en heeft prima kleuren. Als je dus een fan bent van traditionele spellen, dan wil je Star Wild Blaster zeker een keer proberen. Verder vinden wij het spel niet heel speciaal en zou je ook een kijkje kunnen nemen bij Random Runner van Play ’n Go. We adviseren je om Star Wild Blaster eerst gratis te spelen, voordat je voor echt geld inzet. Zo kun je het spel goed leren kennen en mijd je onnodige verliezen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...