Dr. Magoo's Adventure

door Stakelogic

Start het spel

RTP 96.33%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Dr. Magoo's Adventure:

1 plays

Gokkast beoordeling

Dr. Magoo's Adventure
RTP 96.33%
Volatiliteit MED

Dr. Magoo’s Adventure

De avonturier Dr Mangoo heeft een video slot genaamd Dr Magoo’s Adventure en is ontworpen door Stakelogic.

Dr Magoo’s Adventure heeft een lage variatie en een RTP van 96,33%. Je kunt deze gokkast al spelen met een minimale inzet van slechts €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai.

Dr Magoo’s Adventure speelregels

Voordat je Dr Magoo’s Adventure begint te spelen is het van belang dat je de credits per winlijn instelt. De minimale waarde per winlijn is €0,01 cent. Je kunt per winlijn maximaal vijf credits inleggen.

Dr Magoo’s Adventure heeft ook een gratis spin feature. Deze kun je activeer wanneer je drie keer het symbool met de mysterieuze grot weet te draaien. Wanneer je drie van deze symbolen hebt weten te bemachtigen, dan levert dit tot tien gratis spins op. Hoe meer symbolen je weet te bemachtigen, hoe meer gratis spins je zult ontvangen.

De gratis spins vinden plaats in een donkere grot waar het vol ligt met mysterieuze en waardevolle schatten. Het is dus de bedoeling dat jij je slag hierin slaat! Je krijgt hiervoor de kans in het bonusspel. In dit bonusspel speel je met een andere reels en zijn er bovendien acht verschillende symbolen. Één van de symbolen kan je zomaar vierduizend keer de inzet opleveren.

Dr Magoo’s Adventure thema en symbolen

Je gaat met de verwarde Dr Magoo op avontuur en dat zie je aan alles terug! De symbolen en het spel is mooi opgezet. Het spel neemt je mee de jungle in, waar je op ontdekking gaat.

Dr Magoo is het best betalende symbool in deze gokkast. Wanneer je drie van deze symbolen weet te bemachtigen, loopt dit op tot honderd keer je inzet. Wanneer je er vijf weet te bemachtigen is dit vijfentwintighonderd keer je inzet waard.

Ook kom je een verrekijker en een app tegen, deze symbolen betalen tussen de vijfhonderd en zevenhonderdvijftig keer je inzet uit.  Het Wild symbool in Dr Magoo’s Adventure zijn de tropische volgers.

Conclusie en vergelijkbare games

Het basisspel van Dr Magoo’s Adventure kan misschien wat langzaam zijn, maar waarvoor je dit spel écht speelt is het bonusspel. Deze zorgt er namelijk voor dat je uitgedaagd wordt en dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

De gokkast ziet er naar onze mening prima uit, de symbolen zijn mooi, het achtergrond design is top en ook de winstmogelijkheden zijn zeker niet mis. Je kunt Dr Magoo’s Adventure spelen op alle apparaten, dus probeer het zeker eens uit!

Een ander video slot om eens een kijkje in te nemen is Mighty Kong Slot, ontworpen door Pragmatic play en geïnspireerd op King Kong.

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van slechts €0,50 cent per draai en een maximale inzet van €250,- per draai. Mighty Kong Slot ziet er geweldig uit en je zal verschillende personages uit de bekende King Kong film tegen komen. Bovendien is ook de RTP van Mighty Kong Slot is niet mist met 96,7%.

Een ander video slot die we aan je willen voorleggen is Tarzan and the Jewels of Opar van Microgaming. Tarzan gaat hier opzoek naar de waardevolle schatten in Opar. Het verhaal in dit spel is spannend en weet je mee te nemen.

Je speelt Tarzan and the Jewels of Opar met een minimale inzet van slechts €0,20 cent per draai en de RTP is 96,38%. We schatten de variatie van deze video slot in op medium.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...