Raging Bison

door Stakelogic

Start het spel

RTP 96.13%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Raging Bison:

64 plays

Gokkast beoordeling

Raging Bison
RTP 96.13%
Volatiliteit HOOG

Raging Bison

Raging Bison van Stakelogic doet je op de eerste plaats denken aan Raging Rhino van WMS. Ook de features zijn vergelijkbaar. Het heeft een Wilde Westen thema en de mogelijkheid om tot wel 5.643 terug te winnen. Lees hier alles dat je moeten weten over deze relatief nieuwe slot!

Om te beginnen zetten we hier kort de feiten op een rij. Daarna gaan we in op de werking van het spel. Vervolgens bespreken we de extra features en geven we ons eerlijke mening over deze software. Daarna is het aan jou om te besluiten of je hier een gokje wilt wagen.

Belangrijke feiten op een rij:

Ontwikkelaar: Stakelogic

Type: Video slot

Thema: Vikingen

RTP: 96.13%

Winlijnen: 243

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,40-40 euro

Bonussen & features: Bonus spins

Variantie: Hoog

Maximale uitbetaling: 5.643 keer de totale inzet

Lanceerdatum: 2021

De symbolen van Raging Bison

Allereerst zijn er een aantal premium symbolen die je zeker in de gaten wilt houden. Dit zijn bekende dieren uit het Wild Westen, zoals de bizon, de beer, een cheeta, wolf en de American Eagle. Daarbij levert de bizon de hoogste prijzen op. Weet je er daar vijf van te verzamelen dan ontvang je 7.5 keer jouw inzet. Dan zijn er de kaartsymbolen, die maximaal 2,5 keer jouw inzet op leveren.

Er is bij dit spel ook een Scatter aanwezig, die komt in de vorm van een ronde, gouden bizon. De wild herken je aan het woestijnlandschap met cactussen. Zoals gebruikelijk is, vervangt deze elk symbool. De Scatters spelen de bonusfuncties vrij, waarover we je nu graag meer vertellen.

De speciale features van Raging Bison

De enige feature van Raging Bison is de bonusronde. Deze speel je vrij als je 3, 4 of 5 scatters weet te verzamelen. Afhankelijk van het aantal scatters ontvang je respectievelijk 8, 15 of 20 gratis spins. Het spel ziet er hetzelfde uit als het basisspel, ware het dan dat de Wilds nu een multiplier van 2 of 3 x krijgen.

Onze mening over Raging Bison

Wij vinden Raging Bison ok. Kwalitatief is dit spel van Stakelogic in orde, maar het is weinig origineel. De features zijn nogal basic, maar als je houdt van dit thema, kun je dit spel niet missen. We raden je wel aan om het spel eerst gratis te spelen, zodat je nodeloze verliezen kunt lijden. Het maakt daarbij echt niet uit hoe eenvoudig een spel kan lijken, of hoe ervaren je bent.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...