Extreme Megaways

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95.62%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Extreme Megaways:

0 plays

Gokkast beoordeling

Extreme Megaways
RTP 95.62%
Volatiliteit HOOG

Extreme Megaways

Extreme Megaways is een online gokkast ontwikkeld door Stakelogic. Dit spel kwam in 2016 al uit, maar de ontwikkelaar heeft het spel in een fris en modern jas je gestoken.

Je hebt in Extreme Megaways maar liefst 117649 manieren om winnende combinaties te maken. Spelen doe je al vanaf € 0,02 cent per spin en dit loopt op tot maximaal € 15,- per spin.

Extreme Megaways is een hoge variantie gokkast, waarin het uitkeringspercentage is vastgesteld op 95,62%.

Extreme Megaways speelregels

Een winnende combinatie in de gokkast Extreme Megaways heb je te pakken wanneer je ten minste drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. Dit geldt voor alle symbolen, behalve het geluksnummer zeven. Van dit symbool heb je enkel twee nodig om een winnende combo te pakken.

Je komt verschillende features tegen in deze gokkast, maar de meest bekende feature die eigenlijk altijd in Megaways slots te vinden is, is de cascading feature. Elke keer nadat je een winnende draai gemaakt hebt, verdwijnen de symbolen van het scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen.

Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om in één enkele draai, meerdere winnende combinaties te pakken.

Ook bevat Extreme Megaways een wild symbool. Dit symbool helpt je om winnende combo’s te maken en vervangt alle reguliere symbolen.

Wanneer je anderhalf keer je inzet, boven op de huidige inzet, betaalt, activeer je de Super Stake feature. Dit is een optionele feature, waarin je meer scatter symbolen zal activeren, waardoor het gemakkelijker wordt om de gratis spins bonus feature in te komen.

Om deze gratis spins feature binnen te komen, dien je namelijk ten minste vier van deze scatter symbolen te draaien. Hoeveel gratis spins je ontvangt, is dus afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je hebt weten te bemachtigen.

Tijdens deze gratis spins ronde krijg je tevens te maken met een progressieve vermenigvuldiger. Deze start met een x2 en verhoogt na elke winnende draai met x1.

Extreme Megaways thema en symbolen

De gokkast heeft een ruimte thema, wat mooi weergegeven is. Echter speel je Extreme Megaways vooral voor de spannende features die je tegenkomt, met bijbehorende bonus symbolen.

In de 8th Reel Bonus Feature komen er nog vijf verschillende symbolen naar voren, die samengaan met nieuwe features. Hierbij kan je te maken krijgen met vallende wild symbolen en vermenigvuldigers.

Je speelt Extreme Megaways met klassieke juwelen. De gekleurde juwelen zijn de laag uitbetalende symbolen van de gokkast. De hoog uitbetalende symbolen zijn de bekende fruitsymbolen.

Het wild symbool is de gekleurde ster. Het scatter symbool is de paarse steen met de letter ‘B’ en het bonussymbool is het vraagteken.

Conclusie en vergelijkbare games

Je kan in Extreme Megaways tot maar liefst vijftigduizend keer de inzet winnen. Vooral in de spannende bonus features die je in dit spel tegenkomt zijn de grote bedragen te winnen.

Wanneer het je niet lukt om de gratis spins bonus feature in te komen, kan je er ook voor kiezen om deze te kopen. Wanneer je beslist om dit te doen, kost je dat honderd keer de inzet, maar je krijgt hierbij tevens ook vijf gratis spins.

Wanneer je lekkere bedragen hebt weten binnen te halen, kan je je geluk nog eens verdubbelen in de bekende Gamble Feature. Hierin krijg je de kans om je bedragen te verdubbelen, of juist te verliezen. Dit is een optionele feature.

Extreme Megaways is een vermakelijke gokkast dat bomvol spanning en sensatie zit. We willen je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in dit spel. Tevens is het ook mogelijk om dit slot te spelen op mobiele apparaten.

Een andere Megways gokkast die we je willen voorleggen is Raging Rhino ontwikkeld door WMS. Je hebt in Raging Rhino maar liefst 117649 manieren om winnende combinaties te maken.

Spelen in deze gokkast is mogelijk vanaf € 0,20 cent per draai en de winst die je kan pakken in ongelimiteerd. Dit is een hoge variantie gokkast met een RTP van 96,18%.

Red Tiger heeft Lucky Fridays ontwikkeld. Dit is een online gokkast dat een RTP heeft van 95% en waarin je speelt vanaf € 0,20 cent per draai. Dit doe je met 30 actieve winlijnen en symbolen die geïnspireerd zijn van het rijke en goedlopende zakenleven.

Lucky Fridays is een medium variantie gokkast waarin je tot maximaal zeventigduizend euro kan winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...