Joker Win time

door Stakelogic

Start het spel

RTP 94.97%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker Win time:

67 plays

Gokkast beoordeling

Joker Win time
RTP 94.97%
Volatiliteit LAAG

Joker Win time

Joker Wintime is een online fruitmachine ontwikkeld door Stakelogic, dat leuke extra’s heeft. Je speelt deze fruitautomaat met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en een maximale inzet van €50,- per draai.

De variatie van Joker Wintime schatten wij in op medium en de RTP is 94,97%. Het spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Joker Wintime speelregels

Je speelt Joker Wintime op drie reels en het heeft maar liefst vijftig winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je drie gelijke symbolen hebt, van links naar rechts, van boven naar onder en wanneer je gelijke symbolen in de hoeken van het speelveld.

Het maximale wat je kunt winnen in Joker Wintime is tienduizend euro, maar opvallend is dat de RTP van deze fruitmachine redelijk laag ligt. Het spel wordt overigens wel extra spannend gemaakt met de grote hoeveelheid aan winlijnen.

Joker Wintime thema en symbolen

Je speelt Joker Wintime met negen verschillende symbolen. Het Wild symbool van deze gokkast is de Joker, dit symbool vervangt alle andere symbolen. Het zeven-symbool is het best uitbetalende symbool van deze gokkast. Dit symbool is namelijk goed voor tweehonderd credits.

Ook kom je de BAR-symbolen tegen, deze zijn goed voor zestig tot honderd credits. Wanneer je drie BAR-symbolen hebt, maar geen gelijke, win je ook! Namelijk twintig credits.

De sinaasappels zijn goed voor dertig credits en de pruim en meloen-symbolen zijn goed voor veertig credits wanneer je er drie van hebt weten te bemachtigen.

Opvallend is dat de kers-symbool in de meeste fruitmachines het minste waard is. In Joker Wintime is dat anders. Je spaart namelijk de kersen op in een soort van ‘kersen-meter’.

Conclusie en vergelijkbare games

Joker Wintime is een redelijk standaard fruitmachines die toch nét een beetje anders is door de extra’s die Stakelogic heeft toegevoegd. Je kunt in deze gokkast tot tienduizend euro winnen en je kunt al spelen vanaf slechts €0,50 cent.

Houd je wel van fruitmachines en ben je opzoek naar andere? Neem dan ook eens een kijkje in Juicy Reels, ontwikkeld door Wazdan. Het leuke aan deze gokkast is dat je je eigen variatie kunt bepalen. Je kunt dus kiezen uit laag, medium of hoog! Ook hebben de Wazdan spellen een extra gamble feature, wat je winst flink kan verdubbelen!

Je speelt Juicy Reels met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €70,- per draai. De RTP ligt op 96,46% en het spel is beschikbaar op alle apparaten.

Een andere slotmachine die we aan je willen voorstellen is Reel Rush, een video slot ontwikkeld door NetEnt dat al te spelen is voor €0,50 cent per draai.

Je speelt Reel Rush zonder vaste winlijnen, wat het een extra spannend en leuk slot maakt. Ook het maximale bedrag dat je kunt winnen in deze gokkast is niet mis! Je kunt namelijk tot zesennegentigduizend euro winnen!

De RTP van Reel Rush is 97%, wat redelijk hoog is. De maximale inzet per draai is ingesteld op €100,- en het spel is beschikbaar op alle apparaten én wordt ondersteund door zowel Android als iOS.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...