Game2000 Deluxe

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95.57%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Game2000 Deluxe:

24 plays

Gokkast beoordeling

Game2000 Deluxe
RTP 95.57%
Volatiliteit LAAG

Game2000 Deluxe

Game 2000 is een online fruitautomaat ontwikkeld door Stakelogic. Dit is misschien wel één van de allerbekendste fruitautomaten van deze ontwikkelaar. Je speelt Game 2000 met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €100,- per draai.

Game 2000 heeft een medium variatie en de RTP van deze gokkast is 95,56%. Game 2000 is beschikbaar op de desktop en mobiele apparaten.

Game 2000 speelregels

Game 2000 bestaat al een hele lange tijd. Je bent de fruitautomaat wel eens tegengekomen in een café of een wegrestaurant. Stakelogic heeft er een online versie van gemaakt. Deze versie is zo goed als identiek als de originele versie.

Je kunt Game 2000 op twee automaten tegelijkertijd spelen. Dit is wat vroeger door spelers ook vaak gedaan werd. De twee fruitmachines werken onafhankelijk van elkaar. Voordat je begint met spelen stel je het aantal credits in. Één credit cost €0,20 cent. Wanneer je er voor kiest om met twee kasten tegelijk te spelen, speel je dus met een minimale inzet van €0,40 cent.

Je maakt in deze gokkast al kans wanneer je slechts één kers-symbool hebt. Maar echte winsten boek je wanneer je drie gelijke symbolen op de rollen weet te bemachtigen.

Game 2000 thema en symbolen

Game 2000 is een ouderwetse fruitautomaat en zo ziet deze er ook uit! Je speelt met de klassieke fruitsymbolen. Winnen doe je al met slechts één kers, hiermee win je namelijk je inzet terug. Met drie kersen loopt dit op tot wel veertig credits. Maar wanneer het je lukt om drie citroenen op de rollen te bemachtigen, dan ontvang je tot zestien credits.

Ook vind je in deze gokkast scatter-symbolen. Je maakt winst wanneer je de scatter-symbolen op alle drie de rollen hebt staan, al hoeft dit niet netjes naast elkaar te zijn.

Je herkent de scatter-symbolen aan de volgende vruchten: de pruimen, aardbeien, klavertje vier en de druiven. Deze zijn goed voor acht credits.

De rode ster en de meloen is goed voor veertig credits. Maar de gouden bel en de goudstaaf zijn de twee symbolen waar je écht opzoek naar bent, deze zijn namelijk goed voor honderd credits.

Naast deze symbolen zit er ook nog een speciaal symbool in Game 2000, dit is het mystery-symbool. Je wint met dit symbool als deze ergens op de rollen staat óf wanneer je ze op alle drie de rollen hebt staan. Wat je hiermee wint is een verrassing!

Conclusie en vergelijkbare games

Als fruitmachines helemaal jouw ding zijn en je hier nooit van af hebt kunnen blijven, dan zal je zeker genieten van Game 2000. De klassieke gokkast neemt je mee terug de tijd in, toen je nog in een café het spel in een hoekje stond te spelen. Door de scatter-symbolen wordt het spel nog net een beetje extra spannend.

Ook NetEnt heeft een fruitautomaat op hun naam staan die je niet mag missen, genaamd Grand Spinn Superpot. Deze gokkast werd in de zomer van 2019 gelanceerd en was gelijk een enorme hit. De jackpot is ongelimiteerd en spelen doe je al met een minimale inzet van €0,02 cent en een maximale inzet van €100,- per draai.

Een andere klassieke en een niet al te moeilijke fruitmachine is King’s Crown, ontwikkeld door Amatic. Je kunt in deze fruitmachine tot wel vijfentwintigduizend euro winnen en spelen doe je al met een minimale inzet van €0,10 cent per draai

Je speelt King’s Crown op vijf rollen, drie rijen en het heeft tien vaste winlijnen. De RTP is 96% en de variatie van deze fruitmachine schatten we in op medium.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...