Classic Joker 5 Reels

door Stakelogic

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Classic Joker 5 Reels:

32 plays

Gokkast beoordeling

Classic Joker 5 Reels
RTP 95%
Volatiliteit MED

Classic Joker 5 Reels

De Classic Joker 5 Reels is een retro fruitmachine met een paar leuke extra’s! Dit slotspel komt namelijk met twee indrukwekkende features en natuurlijk de vertrouwde fruitsymbolen. Je kan er grote winst mee maken, zeker tijdens het spelen in de supermeter modus. Je speelt met 10 munten, van één zo’n munt ligt de waarde tussen de 0,10 eurocent en twee euro. Een draai kan je bij een maximale inzet 20 euro kosten, maar dat is het waard! Hoe hoger de inzet, hoe hoger de kans namelijk is op grote prijzen.
Wil je meer te weten komen over de Classic Joker 5 Reels? Lees dan snel verder!

Belangrijkste informatie

Ontwikkelaar:                   Stakelogic
Type:                                   Gokkast
Thema:                               Retro Fruitautomaat
RTP:                                     95,30%
Winlijnen:                          15
Rollen:                                5
Min – max bet:                  € 0,10 – € 20, –
Bonussen & features:     Mysterie Win & Supermeter Modus
Variantie:                           Hoog
Maximale uitbetaling:    € 35.760, –

Spelregels van Classic Joker 5 Reels

Het spel heeft zeven verschillende symbolen: een watermeloen, citroen, pruim, sinaasappel, kers, gouden bel en een rode 7. Deze hebben allen hun eigen toegewezen waarden, in de volgende alinea kom je er achter wat deze waarden zijn. Het speelveld beschikt over drie rijen, elke rij heeft vijf rollen. Om winst te maken bij dit spel moet je winnende combinaties draaien. Een combinatie bestaat uit een minimum van drie dezelfde symbolen die zich op eenzelfde of op aaneensluitende rollen bevinden. Je hebt hierbij 15 winlijnen. Bij het draaien van een winnende combinatie gaat het spel automatisch over naar de supermeter modus. Je kan op dit moment ervoor kiezen om je winst te incasseren of om deze als inzet te gebruiken tijdens de supermeter modus. In deze modus heb je een grotere kans om winnende combinaties te draaien maar het vereist wel een inzet die vier keer hoger is dan bij het basisspel. In de supermeter modus kan je er op elk moment voor kiezen om je winst te incasseren en het spel te verlaten.
Je kan ook – in plaats van fruit, gouden bellen of een rode 7 – een jokersymbool draaien op rol 2, 3 of 4. Dit symbool heeft een vervangende functie en staat voor alle symbolen. Een joker kan een onderbroken combinatie zodoende compleet maken. Wanneer je een winnende combinatie draait van drie jokersymbolen, spreek je van een Mysterie Win. Hierbij krijg je een prijs met een willekeurige waarde tussen 1.000 en 6.000 munten.

Classic Joker Reels thema en symbolen

Het thema is retro en dat komt ook meteen naar boven wanneer je dit spel opent. De donkergele rand van het speelveld neemt je terug naar de seventies. De fruitsymbolen zijn op een klassieke manier geïllustreerd. Over de fruitsymbolen gesproken, laten we even zien wat hun waarden zijn.

  • Kersen; Citroenen, Pruimen en Sinaasappels: 40 munten en dus 4X totale inzet
  • Watermeloenen en de Gouden Bellen: 80 munten en dus 8X totale inzet
  • Rode 7: 200 munten en dus 20X totale inzet

De symboolwaarden zijn hetzelfde voor beide het normale spel en de supermetermodus.

Conclusie en vergelijkbare gokkasten

De Classic Joker 5 Reels van Stakelogic is een simpele, maar spannende fruitmachine. Vanwege de eenvoudige gameplay en de grote kans op hoge prijzen is het een heel uitnodigend spel.

Als gokkasten van deze aard echt je ding zijn, dan is het een aanrader om ‘De Classic Joker 6 Reels’ even op te zoeken. Deze werd door Stakelogic een jaar later op de markt gebracht. Classic Dice 5 Reels en Jackpot 6000 Video Slot hebben dezelfde lay-out als de Classic Joker Reels en komen ook qua gameplay overeen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...