Ultimate Heist

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Ultimate Heist:

24 plays

Gokkast beoordeling

Ultimate Heist
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Ultimate Heist

Ultimate Heist is een slot boordevol actie met een detective thema. De ontwikkelaar, High5Games, heeft uitstekend werk geleverd wat betreft de gameplay, de functies en de graphics. Je kunt volop profiteren van gratis spins en andere bonusfuncties.

Hoe speel je Ultimate Heist?

Dit is een online gokkast met een klassiek raster van 5×3 en 243 manieren om te winnen. Je kunt geld inzetten op Ultimate Heist vanaf € 0,10 per draai en tot maximaal € 200. Via de SPIN-knop kun je het spel starten. Wil je graag een sneller tempo? Dan kun je de Turbo-spin activeren.

Ultimate Heist kun je voor echt geld spelen, maar het is ook beschikbaar in een demo-versie. Dit is ideaal voor spelers die het spel eerst vrijblijvend willen uittesten.

In Ultimate Heist neem je deel aan een grote bankoverval. Je wordt omringd door ervaren collega’s die je helpen om dicht bij de kluis te komen. De maximale winst die je met deze slot kunt winnen is 4.249x je inzet.

Symbolen en functies

Op de rollen zie je de bekende kaartsymbolen. Deze symbolen hebben de laagste waarde en de hoofdpersonen van het spel zijn de waardevollere symbolen. Verder zie je een bonustas met munten, dit is het meest waardevolle symbool.

Je kunt een wild op rol 2, 3, 4 en 5 laten landen. Dit symbool kan de andere symbolen vervangen, behalve de scatter. Het scatter symbool levert gratis spins op. Zodra je drie scatter symbolen laat landen, ontvang je maar liefst 15 gratis spin. In de bonusronde kun je het gratis spins-bedrag uitbreiden tot 250 stuks.

De bonuswild is een symbool dat wonderen kan verrichten. Als je een wild vangt, dan helpt het om een coole combo te verzamelen en in ruil daarvoor ontvang je drie bonuszakken met munten.

Je kunt in Ultimate Heist speciale geldsymbolen vinden die veel kunnen uitbetalen. Hoe meer je van deze symbolen laat verschijnen, hoe groter je beloning. Zo kun je bijvoorbeeld 4 tot 15 tassen verzamelen en in ruil daarvoor krijg je geweldige prijzen. Er zijn ook dubbele en driedubbele zakken op de rollen om combo’s gemakkelijker te maken.

Conclusie Ultimate Heist

Met Ultimate Heist kun je een maximale winst bereiken van maar liefst 4.249x je inzet. Er zijn echter nog veel meer redenen waarom deze slot de moeite waard is. Het spel heeft verschillende leuke bonusfuncties en het thema is erg spannend. Door de mooie beelden, kom je meteen in de sfeer van het detective thema.

Veelgestelde vragen

Hoeveel gratis spins kun je winnen met Ultimate Heist?

Als je drie scatter symbolen laat landen, ontvang je 15 gratis spins. In de bonusronde kun je tot wel 250 gratis spins ontvangen.

Wat is de Return to Player van Ultimate Heist?

De RTP van deze slot is 96% en de volatiliteit is hoog.

Kan ik Ultimate Heist gratis spelen?

Ja, er is een gratis speelversie beschikbaar van Ultimate Heist. Je kunt dit spel dus ook gratis spelen zoveel je maar wilt.

Is Ultimate Heist beschikbaar op mobiele toestellen?

Ultimate Heist is mobiel geoptimaliseerd met behulp van HTML5-technologie. Dit betekent dat je deze gokkast probleemloos op elk apparaat kunt spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...