Dragon Guard Jackpot Dash

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Dragon Guard Jackpot Dash:

39 plays

Gokkast beoordeling

Dragon Guard Jackpot Dash
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Dragon Guard Jackpot Dash

Betreed de geweldige wereld van Dragon Guard Jackpot Dash waar genereuze prijzen op je staan te wachten. Als je de draak in het spel verslaat, ontvang je lucratieve prijzen. Ben jij dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan? Kom dan snel meer te weten over Dragon Guard Jackpot Dash in deze review.

Hoe speel je Dragon Guard Jackpot Dash?

Dragon Guard Jackpot Dash speelt zich af op een raster van 5×3 en 243 winlijnen waarop je symbolen kunt matchen. Het spel beschikt ook over een speciaal mechanisme waarmee je specifieke schatten kunt verzamelen om de jackpot te winnen.

Inzetten kan tussen € 0,15 en € 600 per spin. Op de rollen zie je symbolen in de vorm van speelkaarten, draken en juwelen. De draak is het meest waardevolle symbool en kan tot 200x je inzet opleveren. Op de rollen vind je ook enkele speciale symbolen die de waarden van de jackpots vertegenwoordigen.

Dragon Guard Jackpot Dash bonusfuncties

High 5 Games, de maker van Dragon Guard Jackpot Dash, heeft gezorgd voor een aantal boeiende bonusfuncties. Zo kun je gratis spins activeren als je drie of meer scatter symbolen kan laten verschijnen. Tijdens deze bonusronde kun je nog eens profiteren van vijf extra spins als je opnieuw drie scatters laat vallen.

Dragon Guard Jackpot Dash beschikt over vijf vaste jackpots die je kunt winnen in het basisspel. Elke jackpot heeft zijn eigen symbool. Je moet deze symbolen verzamelen totdat je één hele fiche verzameld hebt. Vervolgens ontvang je een uitbetaling. De blauwe symbolen leveren de hoogste uitbetaling op, namelijk tot 1.500x je inzet.

Conclusie Dragon Guard Jackpot Dash

Dragon Guard Jackpot Dash neemt je mee naar een geheime grot waar je eeuwenoude schatten kunt vinden. Het is jouw missie om de jackpot te ontgrendelen en om de draak te verslaan. Deze online gokkast zit boordevol interessante functies en bonusniveaus waarmee je gigantische prijzen kunt winnen. De jackpots zorgen voor extra veel spanning tijdens het spelen en ook het mooie ontwerp van dit spel is heel uitnodigend. Over het algemeen is dit een zeer leuke online gokkast voor spelers die van veel actie houden.

 

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik een jackpot winnen met Dragon Guard Jackpot Dash?

Je kunt een jackpot winnen door een extra rol te vullen met speciale jackpot-symbolen.

Wat is het uitbetalingspercentage van deze slot?

Dragon Guard Jackpot Dash heeft een uitbetalingspercentage van 96% en een hoge volatiliteit.

Wat is de maximale winst die ik kan scoren met Dragon Guard Jackpot Dash?

Je kunt met deze gokkast de jackpot en extra winsten ontvangen tot maximaal 1.830x je inzet.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...