Secrets of the Festival

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Secrets of the Festival:

31 plays

Gokkast beoordeling

Secrets of the Festival
RTP 96%
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Secrets of the Festival

Secrets of the Festival is een videoslot ontwikkeld door High 5 Games dat een bijzonder sprookjesthema heeft en dat je speelt met het Win all Ways mechanisme.

De minimale inzet bedraagt € 0,20 cent per spin en de maximale inzet is vastgesteld op € 400,- per draai. Hierdoor is het een gokkast dat ook uitermate geschikt is voor spelers die graag grote bedragen inzetten.

Secrets of the Festival heeft een uitkeringspercentage van 96%, wat netjes op het gemiddelde ligt en een medium variantie. Je kunt tot maximaal 3.037 keer de inzet winnen.

Secrets of the Festival speelregels

Je speelt de gokkast op een speelveld van vijf keer vier en met 1.024 manieren om winnende combinaties te maken. Een winnende combinatie heb je te pakken wanneer je minimaal drie gelijke symbolen weet te draaien. In Secrets of the Festival kom je ook een aantal hele leuke features tegen. Zo zit er onder meer een wild symbool in die je helpt winnende combo’s te maken, doordat het de reguliere symbolen vervangt. Tevens levert dit symbool je ook een lekkere uitbetaling op. Wanneer je vijf keer het wild symbool draait, is dit goed voor 250 keer de inzet.

De gratis spins feature is te activeren door het scatter symbool op alle vijf de rollen te draaien. Hiermee activeer je zes gratis spins. Tijdens de gratis spins feature is er ook een progressieve vermenigvuldiger actief die kan zorgen voor hele leuke uitbetalingen.

Secrets of the Festival thema en symbolen

Secrets of the Festival heeft een prachtig thema dat zich afspeelt in een sprookjesbos. In dit bos leven elfjes, die kleurrijk zijn neergezet. Deze gekleurde elfjes zijn tevens ook de hoog uitbetalende symbolen van de gokkast.

Het paarse elfje is goed voor 250 keer de inzet wanneer je er vijf van weet te draaien. De groene en de rode elfjes leveren je tot maximaal 150 keer de inzet op.

Er zitten drie medium symbolen in het spel en deze leveren je tot maximaal 75 keer de inzet op. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen en deze zijn goed voor maximaal 35 keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

High 5 Games bracht Secrets of the Festival in januari 2022 uit. De gokkast is adembenemend mooi en erg gedetailleerd. Het spelverloop is vermakelijk en door de medium variantie zal je ook al snel lekkere bedragen winnen, waardoor de spanning er ook goed in blijft zitten.

De echte winsten pak je vooral in de gratis spins feature, waar de progressieve vermenigvuldiger ook actief is. De winsten die je hier maakt, zullen worden vermenigvuldigt.

Wil je de gokkast graag eerst eens uitproberen? Dan kun je er ook voor kiezen om het spel eerst te spelen in de gratis versie. Zo kun je de features en het spelverloop ontdekken, voordat je met echt geld aan de slag gaat. Ook is het spel voorzien van HTML5 technologie, waardoor je zonder problemen op elk gewenst apparaat kunt genieten van Secrets of the Festival.

Andere toppers

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Lady Merlin Lightning Chase, van Boomerang Studios. Je wordt in deze gokkast meegenomen naar een bijzondere en mysterieuze plaats waar Lady Merlin leeft. Je speelt de gokkast met 432 manieren om winnende combinaties te maken en spelen doe je vanaf € 0,25 cent per draai. De gokkast heeft een medium variantie en een uitkeringspercentage van 95,69%.

Relax Gaming heeft Plunderend ontwikkeld. Een gokkast geïnspireerd op Alice in Wonderland. De gokkast maakt gebruik van Cluster Pays. Het is de bedoeling dat je clusters vormt van gelijke symbolen om winnende combinaties te maken. Inzetten is mogelijk vanaf € 0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal 10.266 keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 96,43%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...