Alexander's Conquest

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Alexander's Conquest:

12 plays

Gokkast beoordeling

Alexander's Conquest
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Alexander’s Conquest

Word de heerser van het Romeinse Rijk met Alexander’s Conquest, een online gokkast van High 5 Games. Dit spel heeft een unieke mechanica en wijnlijnen die kunnen oplopen tot wel 1 miljoen! Wil je meer weten over Alexander’s Conquest? Lees dan snel verder!

Hoe speel je Alexander’s Conquest

Alexander’s Conquest heeft een lay-out van 6×4 die kan uitgebreid worden tot 6×10. Dit spel heeft 4.096 winnende lijnen, maar deze kunnen verder oplopen tot 1 miljoen winlijnen. Als je wilt spelen, kun je beginnen met het plaatsen van je inzetten. Dit kan tussen € 0,20 en € 100 per spin.

In de wereld van Alexander’s Conquest kom je veel symbolen tegen. De soldaten bieden de minst hoge uitbetalingen, maar de dierensymbolen kunnen betere uitbetalingen genereren. Verder biedt dit spel wild symbolen en scatter symbolen.

Alexander’s Conquest gratis spins en bonusfuncties

De bedoeling van Alexander’s Conquest is dat je identieke symbolen gaat matchen. Dit spel zorgt echter voor nog meer spanning dankzij de extra functies. Door speciale functies te activeren kun je nog meer geldprijzen winnen. Bovendien zorgen de bonusfuncties voor nog meer vermaak tijdens het spelen.

Een van de leukste bonusfuncties van Alexander’s Conquest zijn de uitbreidende rollen. De speciale symbolen kunnen het patroon uitbreiden tot 10×6 en winlijnen kunnen verhogen tot 1 miljoen.

Om gratis spins te krijgen, moet je drie of vier scatter symbolen laten verschijnen. Je krijgt dan 18 of 25 gratis spins. In de gratis spins-ronde kun je de spins verlengen als je nogmaals drie of vier scatters laat landen. Je krijgt dan twee of drie spins extra. De maximale retrigger is 100.

Met Alexander’s Conquest kun je maximaal 10.205x je inzet winnen. Je moet er dan in slagen om de bonusfuncties zoveel mogelijk te benutten. Hoeveel je wint, hangt ook af van hoeveel je inzet.

Conclusie Alexander’s Conquest

Alexander’s Conquest van High 5 Games heeft een bijzonder spelmechanisme met winlijnen die erg hoog kunnen oplopen. Hierdoor zit er erg veel dynamiek in het spel. De mooie afbeeldingen en animaties en de verschillende bonusfuncties maken het spel helemaal compleet.

Veel voorkomende vragen

Hoeveel kan ik maximaal winnen met Alexander’s Conquest?

Met Alexander’s Conquest kun je maximaal 10.205x je totale inzet winnen.

Wat is het uitbetalingspercentage van Alexander’s Conquest?

Het uitbetalingspercentage van deze online slot is 96% en de volatiliteit is hoog.

Is het mogelijk om Alexander’s Conquest te spelen met een mobiele telefoon?

Ja, dit spel is volledig platformonafhankelijk waardoor je het op alle apparaten kunt spelen. De makers van deze slot hebben gebruik gemaakt van HTML5-technologie. Hierdoor is de kwaliteit even hoog zowel op de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...