Platinum Goddess Ways

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Platinum Goddess Ways:

49 plays

Gokkast beoordeling

Platinum Goddess Ways
RTP 96%
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Platinum Goddess Ways

Platinum Goddess Ways is een online slot van High 5 Games waarin een prachtige blonde dame de show steelt.

Je speelt de gokkast met een minimale inzet van € 0,40 per draai en een maximale inzet van € 100,-.

De gokkast werd in de zomer van 2019 gelanceerd en je kunt tot maximaal duizend keer de inzet winnen. Platinum Goddess Ways heeft een lage variantie en een uitkeringspercentage van 96%.

Platinum Goddess Ways speelregels

Je speelt de gokkast op vijf rollen met drie rijen symbolen en er zijn veertig winlijnen. Om een winnende combinatie te maken is het de bedoeling dat je drie gelijke symbolen op één van deze winlijnen weet te bemachtigen, van links naar rechts.

Gedurende elke draai kan er op een willekeurig moment een symbool op de rollen terecht komen die stacked zijn. Wanneer dit een hoog uitbetalend symbool is, kan dit voor hele leuke uitbetalingen zorgen.

De gokkast kent twee bonussymbolen. Het logo symbool is het wild symbool en dit symbool vervangt alle reguliere symbolen, om je op deze manier te helpen om winnende combinaties te maken. Tevens betaald dit symbool ook uit wanneer je er slechts twee van weet te draaien. Dit is goed voor tien keer de inzet. Weet je er echter vijf van te bemachtigen, heb je de maximale winst van duizend keer de inzet te pakken.

Gratis spins bonus feature in Platinum Goddess Ways

Het andere bonussymbool in de gokkast is het scatter symbool, dit is de rode roos. Dit symbool kan alleen op de tweede, derde en vierde rol terecht komen en hiermee kun je zeven gratis spins activeren.

Wanneer je de gratis spins feature in gaat, wordt je meegenomen naar een andere reels, waar je allereerst een roos moet uitkiezen. Het symbool dat hier achterweg komt, is jouw speciale symbool gedurende de free spins feature en zal stacked op de rollen komen te staan. Tijdens de gratis spins bonus ronde kun je tot maximaal vijfhonderd keer de inzet winnen.

Platinum Goddess Ways thema en symbolen

De gokkast heeft een redelijk simpele opzet, maar ziet er wel heel erg netjes uit. De reels staat op een lila achtergrond, in een gouden omlijning. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen. Hiermee win je tussen de één en tien keer de inzet.

De andere symbolen die je tegenkomt zijn de dieren, de blonde dame en een stoere man. De duif is goed voor maximaal twintig keer de inzet en het paard levert je tot dertig keer de inzet op.

De stoere man is goed voor maximaal veertig keer de inzet en de blonde dame levert je tot vijftig keer de inzet op.

Het wild symbool is het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast en hiermee kun je tot maximaal duizend keer de inzet pakken. Dit is het logo symbool van Platinum Goddess Ways.

Conclusie en vergelijkbare games

High 5 Games brengt hoogwaardige kwaliteit gokkasten uit en Platinum Goddess Ways is ook zeker een leuke toevoeging aan het portfolio. De gokkast heeft een lage variantie, waardoor je al snel kleine, maar leuke bedragen weet binnen te halen. Echter is het wel zo dat door de lage variantie, de maximale winst niet heel hoog is.

Wil je Platinum Goddess Ways graag eens uitproberen, voordat je aan de slag gaat met echt geld? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst te spelen in de demo versie. De gokkast is ook te spelen op mobiele apparaten en wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Andere toppers

Red Tiger Gaming heeft de gokkast Doggy Riches Megaways uitgebracht. Dit is een gloednieuwe gokkast waarin je tot maximaal tienduizend keer de inzet kunt winnen. Je speelt het spel op een reels van zes keer zeven met 117.649 manieren om winnende combinaties te maken. Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per draai. Doggy Riches Megaways kent een aantal leuke en spannende features die voor een heel vermakelijk game play zorgen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 95,7%.

BGaming heeft Squidpot ontwikkeld, een videoslot geïnspireerd op de enorm populaire Netflix show. De gokkast zit vol met spannende features en heeft maar liefst drie verschillende scatter symbolen én drie verschillende jackpots. Spelen doe je vanaf € 0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal tweeduizend keer de inzet winnen. Squidpot is een hoge variantie gokkast met een RTP van 95,3%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...