Cat to the Future

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP -

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Cat to the Future:

54 plays

Gokkast beoordeling

Cat to the Future
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Cat to the Future

Cat to the Future is een videoslot ontwikkeld door High 5 Games, waarin je meegenomen wordt de ruimte in.

Je speelt Cat to the Future vanaf € 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal € 200,- per draai inzetten.

De gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96% en je speelt mee voor de twee jackpots. Je kunt tot maximaal vijfduizend keer je inzet winnen.

Cat to the Future speelregels

Je speelt de gokkast op vijf rollen met drie rijen symbolen en 243 manieren om winnende combinaties te maken. Wanneer je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen deze symbolen van de rollen en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Hierdoor is het mogelijk om in één enkele draai meerdere winnende spins te maken.

De gokkast kent ook een jackpot ronde. Wanneer je het desbetreffende jackpot symbool weet te bemachtigen, activeer je deze ronde. Je kunt hier twee jackpots winnen:

  • Minor Jackpot – hiermee win je tot 250 keer de inzet
  • Major Jackpot – hiermee win je tot 5.000 keer de inzet

Ook kent de gokkast een gratis spins bonus feature. Om deze feature te activeren dien je drie of meer scatter symbolen te draaien. Je ontvangt hiermee in ieder geval vijftien gratis spins en tijdens de gratis spins feature zijn ook de andere features van de gokkast actief.

Cat to the Future thema en symbolen

Cat to the Future heeft een bijzonder futuristisch thema, waarin de kat ook daadwerkelijk centraal staat. Op de achtergrond speelt een bijzonder muziekje af, die goed bij de gokkast past.

Het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast is de kat met het skateboard. Weetje van dit symbool vijf te bemachtigen, levert dat je tot zestig keer de inzet op.

Andere premium symbolen zijn het ruimteschip, de hond, rijke kat en de kat met de afstandsbediening. Deze betalen tussen de twintig en dertig keer de inzet uit.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart symbolen, A, K, Q, J en 5. Deze symbolen zijn goed voor maximaal tien keer de inzet.

Cat to the Future kent ook een wild symbool. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je via deze weg om winnende combinaties te maken.

Conclusie en vergelijkbare games

De gokkast heeft een hoge variantie en het kan daardoor wel even duren voordat je echt winsten weet te pakken. Toch is het een erg vermakelijk spel, dat ons niet snel heeft doen vervelend. Dit komt vooral door de leuke fetaures die erin verwerkt zitten en het spannende jackpotspel waarmee je tot 5.000 keer de inzet kunt winnen.

Wil je Cat to the Future graag eerst eens uitproberen, voordat je aan de slag gaat met echt geld? Dan kun je er ook voor kiezen om het spel eerst te ontdekken in de gratis demo versie.

Het spel is voorzien van de HTML5 technologie, waardoor je kunt spelen op elk gewenst apparaat met elk gewenst besturingssysteem. Je hebt enkel een internetverbinding nodig om te kunnen genieten van deze gokkast.

Andere toppers

Een andere gokkast die we graag aan je willen voorstellen is Gator Gold Deluxe, ontwikkeld door Yggdrasil. In deze gokkast wordt je meegenomen naar de Afrikaanse savanne, waar je gebruik maakt van het Gigablox spelmechanisme.

Spelen in Gator Gold Deluxe doe je vanaf € 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal 20.000 keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 96%.

Eind 2020 werd de gokkast Frozen Gems gelanceerd door ontwikkelaar Play’n Go. De gokkast heeft een hoge variantie en je speelt met maximaal 8.748 manieren om winnende combinaties te maken. Je komt in deze gokkast spannende features tegen, waarmee je lekkere uitbetalingen kunt pakken.

Spelen in Frozen Gems doe je vanaf € 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal 10.000 keer de inzet winnen. Het uitkeringspercentage bedraagt 96,36%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...