Indiana Bones

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Indiana Bones:

55 plays

Gokkast beoordeling

Indiana Bones
RTP 96%
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Indiana Bones

Hou jij van spannende avonturen? Maak dan kennis met Indiana Bones, een gokkast van High 5 Games waarin dappere honden de show stelen. Op de oude begraafplaats ga je op zoek naar waardevolle botten in ruil voor geldprijzen. Maak je klaar voor een grote reeks gratis spins en andere bonussen!

Hoe speel je Indiana Bones?

Indiana Bones heeft een spelraster van 5×3 en 20 winlijnen. Je kunt een uitbetaling ontvangen als je identieke symbolen kunt landen van links naar rechts. Op de rollen vind je maar liefst zes verschillende wild symbolen die niet alleen geld uitbetalen, maar ook symbolen kunnen vervangen. Verder is er een scatter symbool dat op elke positie kan verschijnen.

Als je voor echt geld wilt spelen, kun je een inzetbedrag instellen tussen € 0,20 en € 1.000 per draai. Deze online gokkast is dus ook zeer geschikt voor high rollers.

De traditionele kaartsymbolen die je ziet verschijnen, hebben een waarde tot 20x je inzet. De meer lucratieve symbolen zijn de kristallen en de huisdieren die tot 250x je inzet uitbetalen. De zes wilds in het spel kunnen tot wel 1.000x je inzet opleveren.

Indiana Bones gratis spins en bonusrondes

In de bonusronde met gratis spins kun je drie unieke wild symbolen vangen. Deze symbolen kun je vervangen door wild kristallen. Bonus wilds kunnen landen op rol 5. In totaal zijn er drie van deze symbolen: groen, rood en paars.

Als je gratis spins wilt verkrijgen, moet je minstens drie scatters op rol 2, 3 en 4 laten vallen. In de gratis spins bonusronde kun je wild-modifiers ontvangen als je de scatters op rol 5 laat landen.

De maximale winst die je met Indiana Bones kunt behalen is 1.000x je inzet. Dit kan met behulp van de bonusronde en de speciale wilds.

Conclusie Indiana Bones

Deze online gokkast doet je meteen denken aan Indiana Jones, maar dan met huisdieren. Het spel zit boordevol boeiende functies zoals de gratis spins-ronde en de speciale wilds die je kunt verzamelen. Bovendien kun je mooie geldprijzen winnen als het geluk aan jouw zijde staat.

 

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik wild-modifiers krijgen met Indiana Bones?

In de gratis spins-ronde kun je wild-modifiers krijgen door de bonus wilds op rol 5 te landen.

Wat is het RTP-percentage van Indiana Bones?

Indiana Bones heeft een RTP van 96% en een gemiddelde volatiliteit.

Hoe activeer ik de gratis spins-functie van Indiana Bones?

Om gratis spins te activeren, moet je minimaal drie scatter symbolen laten verschijnen op rol 2, 3 en 4.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...