Goldstruck Blasts! Wild Train

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Goldstruck Blasts! Wild Train:

25 plays

Gokkast beoordeling

Goldstruck Blasts! Wild Train
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Goldstruck Blasts! Wild Train

Ga op zoek naar het goud met Goldstruck Blasts, een avontuurlijke online gokkast van High 5 Games. Maak een uitstapje door de gevaarlijke mijnen en maak kans om de pot met goud te ontdekken. Als je veel geluk hebt in het spel kun je tot wel 5.769x je inzet winnen. Goldstruck Blasts biedt verschillende bonusfuncties waaronder gratis spins en speciale symbolen.

Hoe speel je Goldstruck Blasts?

Goldstruck Blasts heeft een lay-out van zes rollen en zes rijen en 20 winlijnen. Als je kans wilt maken op het winnen van geldprijzen met deze slot, moet je eerst met echt geld gaan inzetten. Dit kan tussen € 0,20 en € 200 per draai. Vervolgens kun je op de spinknop klikken om de rollen in beweging te brengen.

Dit spel heeft basis- en speciale symbolen. De basissymbolen zijn het minst waardevol. Ze worden weergegeven als edelstenen in verschillende kleuren, een lantaarn, een mijnwerker en een kanarie. De speciale symbolen zijn het Gold symbool, de kar met goud en de bom. Het Gold symbool fungeert als wild en vervangt dus de andere symbolen in het spel.

Goldstruck Blasts gratis spins en bonusfuncties

Met Goldstruck Blasts zul je je niet snel vervelen en dat komt door de boeiende bonusfuncties in het spel. Als je drie speciale symbolen laat verschijnen samen met de Gold of bom symbolen, activeer je de Wild Train-functie. De symbolen zullen elkaar dan overlappen. Voor elk goud symbool dat je verzamelt, wordt het aantal gedekte posities verhoogd.

Hoe meer speciale symbolen je verzamelt, hoe meer je uitbetalingen zullen toenemen. Voor elk speciaal symbool, krijg je bovendien een vermenigvuldiger. Wanneer je alle speciale symbolen hebt verzameld, start je de gratis spins-bonusronde. Je moet dan negen of meer Gold symbolen laten landen. Vervolgens ontvang je vijf gratis spins. Verzamel je 21 of meer Gold symbolen dan ontvang je een jackpot van 5.000x je inzet!

Conclusie Goldstruck Blasts

Deze gokkast met mijnthema ziet er erg mooi en gedetailleerd uit. De verfrissende en boeiende bonusfuncties zorgen voor heel wat entertainment. Goldstruck Blasts heeft alles in huis om je urenlang te vermaken.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Goldstruck Blasts gratis spelen?

Ja, het is mogelijk om Goldstruck Blasts gratis te spelen via de gratis demoversie van het spel.

Welk symbool in Goldstruck Blasts is het meest waardevol?

Het meest waardevolle symbool in Goldstruck Blasts is het Gold symbool. Dit symbool heeft de grootste waarde en hoe meer gouden symbolen je verzamelt, hoe meer kans je maakt op een multiplier en een jackpot.

Wat is de RTP van Goldstruck Blasts?

De RTP van Goldstruck Blasts is 96% en de volatiliteit is hoog.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...