Run Amuck

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Run Amuck:

13 plays

Gokkast beoordeling

Run Amuck
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Run Amuck

Run Amuck is een online gokkast ontwikkeld door High 5 Games dat je speelt middels Cluster Pays.

Inzetten is mogelijk in Run Amuck vanaf €0,20 en het maximale wat je kunt inleggen per draai is €400,-. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst zestigduizend keer je inzet terug winnen.

Run Amuck speelregels

Je speelt Run Amuck op een reels van zeven keer zeven. Om een winnende combinatie te maken, moet je minimaal vier symbolen in een cluster zien te bemachtigen. Hoe groter het cluster met gelijke symbolen is, hoe meer je wint.

Je kunt in Run Amuck ook een auto-play instellen tot maximaal honderd spins. Zorg ervoor dat je wel een maximaal verlies en win limiet instelt. Deze hoge variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96%. Ook kom je in Run Amuck een aantal features tegen.

Zo vind je onder meer een bonus symbool, deze komt alleen in de hoeken van het spel naar voren. Maar wanneer je minstens drie van dit symbool hebt weten te bemachtigen, dan ontvang je acht tot dertig gratis spins, afhankelijk hoeveel je van deze symbolen hebt.

Run Amuck thema en symbolen

Run Amuck heeft een cartoon-achtig thema dat kleurrijk is en er prachtig uitziet. Je komt in het spel wilde microben en gekke bacteriën in verschillende kleuren. Ook de soundtrack van het spel is mooi neergezet en zorgt ervoor dat het spel je meeneemt.

De laagst uitbetalende symbolen zijn de testbuisjes. Een cluster van vier is goed voor vier keer de inzet. Wanneer je van deze symbolen een volledig cluster van achtenveertig symbolen weet te bemachtigen, dan levert dit zesduizend keer je inzet op.

De gekleurde bacteriën zijn goed voor acht tot veertig keer je inzet, wanneer je er vier van weet te bemachtigen. De blauw-gekleurde bacteriën zijn overigens het meeste waard. Wanneer je hiervan een vol cluster weet te bemachtigen, levert dit je tot wel zestigduizend keer je de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Dit kleurrijke spel dat High 5 Games heeft neergezet is zeker een gokkast waar je eens in wilt spelen. De gokkast is netjes opgezet en de bedragen die je kunt binnen slepen zijn ook zeker niet mis.

Ook het uitkeringspercentage is met 96% netjes op het gemiddelde.  Run Amuck is beschikbaar op de desktop en op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund door iOS en Android.

Ook ontwikkelaar Yggdrasil heeft een gokkast met dit thema, genaamd Cyrus The Virus. Deze medium-variatie gokkast speel je met een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Je kunt in deze gokkast tot maximaal tweeduizend keer je inzet terug winnen.

Je speelt Cyrus The Virus met vijf winlijnen, maar deze zijn zowel van links naar rechts, als van rechts naar links in te zetten. In principe speel je dus met tien winlijnen! De RTP van Cyrus The Virus is met 96,3% ook netjes op het gemiddelde.

Ook MicroGaming heeft een gokkast waarin virussen en bacteriën de overhand hebben, genaamd Germinator. Je speelt Germinator op een reels van zes keer zes. Inzetten is mogelijk vanaf €0,60 cent per draai en het uitkeringspercentage is met 95,5% wel iets aan de lage kant. Deze gokkast is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...