Gate of The Pharaohs

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Gate of The Pharaohs:

31 plays

Gokkast beoordeling

Gate of The Pharaohs
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Gate of The Pharaohs

Gate of the Pharaos neemt je mee op een avontuur doorheen de piramides van Egypte. Deze slot werd ontwikkeld door High 5 Games en biedt enkele interessante bonusfuncties. Verzamel zoveel mogelijk fonkelende juwelen op de rollen en vermenigvuldig je winsten met de multiplier. Ontdek snel wat je nog allemaal kunt verwachten van Gate of The Pharaos.

Hoe speel je Gate of The Pharaos?

Deze videoslot heeft vijf rollen, vijf rijen en tot 3.125 winlijnen. Je kunt er echter ook voor kiezen om het 10×5 raster te gebruiken. Dit biedt tot wel 100.000 lijnen. In totaal kunnen er 12 verschillende symbolen op de rollen vallen, waaronder een wild symbool en een bonussymbool.

Inzetten kan tussen € 0,20 en € 100 per spin. Het is jouw doel om de sieraden op de rollen te verzamelen. Als je identieke symbolen kunt laten verschijnen, ontvang je een uitbetaling op basis van de waarde van de symbolen.

Gate of the Pharaos bonusrondes en gratis spins

Als je houdt van gratis spins, zal Gate of The Pharaos je zeker kunnen bekoren. Met behulp van het scatter bonussymbool kun je gratis spins activeren. Als je bijvoorbeeld zes tot acht scatters laat landen, krijg je 15 gratis spins als beloning. Je kunt telkens extra gratis spins ontvangen als je tijdens deze ronde nog meer scatters laat landen.

Op elk moment van het spel kan elk symbool van een rol een dubbele of viervoudige positie innemen. Je winsten worden niet alleen voor één symbool getoond, maar voor twee of vier.

De maximale winst die je met Gate of the Pharaos kunt behalen is 9.210x je inzet. Hoeveel je wint hangt af van het aantal gratis spins dat je weet te bemachtigen en het aantal bonussen. Er is namelijk een multiplier in het spel die je naar een hoger niveau kan tillen.

Conclusie Gate of the Pharaos

Gate of the Pharaos werpt een mooie blik op het oude Egyptische thema. Als je zin hebt om in een mysterieuze wereld van rijkdom te duiken, is deze gokkast zeker iets voor jou. Bovendien kunnen de gratis spins-ronde en de verdubbeling van de symbolen voor ongekende winsten zorgen.

Veel voorkomende vragen

Wat is het RTP-percentage van Gate of the Pharaos?

Het RTP-percentage van Gate of the Pharaos is 96%.

Is Gate of the Pharaos compatibel met mobiele toestellen?

Ja, Gate of the Pharaos is mobiel geoptimaliseerd. Je kunt het spel dus ook probleemloos via je smartphone of tablet spelen.

Wat is de maximale prijs die je kunt winnen met Gate of the Pharaos?

De maximale winst die je kunt scoren is 9.210x je inzet. Je winsten hangen af van je oorspronkelijke inzet en de toenemende vermenigvuldiger.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...