Lavish Lifestyles

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Lavish Lifestyles:

37 plays

Gokkast beoordeling

Lavish Lifestyles
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Lavish Lifestyle

Droom jij van een luxe leventje? Speel dan Lavish Lifestyle, een online slot waarin je kunt ervaren hoe het voelt om een decadent leven te leiden. In dit spel kun je gratis spins en wild symbolen scoren waarmee je prijzen kunt winnen. Hieronder ontdek je wat je nog allemaal van Lavish Lifestyle kunt verwachten.

Hoe speel je Lavish Lifestyle?

Wanneer je Lavish Lifestyle opent, zie je meteen het speelveld met een rasterindeling van 5×3 en 20 winlijnen. Als je voor echt geld wilt spelen, moet je eerst geld inzetten. Lavish Lifestyle heeft een inzetbereik van € 0,05 tot € 1.000 per draai, waardoor het geschikt is voor alle soorten spelers. Nadat je je inzetten hebt geplaatst, kun je op de SPIN-knop drukken om de rollen te laten draaien.

Op de rollen van Lavish Lifestyle kun je identieke symbolen landen om prijzen te scoren. De speelkaartsymbolen genereren de minst hoge uitbetalingen. De hoofdpersonages in het spel zijn meer waard. Dit zijn onder meer de dure handtas, een gouden horloge en een luxe wagen. Je kunt ook wild symbolen laten verschijnen. Het wild symbool vervangt de andere symbolen behalve de scatter. De scatter symbolen kunnen de gratis spins-functie activeren.

Lavish Lifestyle bonusfuncties

Lavish Lifestyle biedt enkele bonusfuncties waarmee je je bankroll een boost kunt geven. Zo kun je gratis spins scoren door scatter symbolen te verzamelen. Als je negen scatters laat verschijnen op rol 2, 3 en 4, krijg je zeven gratis spins. Vóór het bonusspel moet je willekeurig een gestapeld symbool selecteren dat in de bonusronde zal verschijnen. Als je de juiste winnende combinaties krijgt met stapels symbolen, zullen ze uitbreiden en kunnen ze mooie beloningen opleveren.

Als je erg veel geluk hebt, kun je met behulp van de gratis spins-ronde tot maximaal 1.000x je inzet winnen.

Conclusie Lavish Lifestyle

Lavisch Lifestyle is een eenvoudige online gokkast met een leuk thema dat je doet dromen van rijkdom en weelde. De graphics zijn kleurrijk en helder en het spel zelf biedt enkele lucratieve bonusfuncties. De belangrijkste functie is de gratis spins-ronde waarmee je tot 1.000x je inzet kunt scoren.

Veel voorkomende vragen

Kan ik Lavish Lifestyle ook mobiel spelen?

Ja, Lavish Lifestyle is aangepast aan mobiele toestellen. Je kunt het spel dus ook op je smartphone en tablet spelen.

Hoeveel moet ik minstens inzetten op Lavish Lifestyle?

Inzetten kan al vanaf € 0,05 per spin. Lavish Lifestyle is dus ook heel geschikt voor spelers met een beperkt budget.

Hoeveel gratis spins kan ik winnen met Lavish Lifestyle?

Met Lavish Lifestyle kun je zeven gratis spins winnen als je negen scatter symbolen kunt laten landen in een enkele draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...