Wild Animals

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Animals:

9 plays

Gokkast beoordeling

Wild Animals
RTP 95.3%
Volatiliteit MED

Wild Animals

Wild Animals is een video slot ontwikkeld door Red Rake Gaming dat in 2020 gereleased werd. Wild Animals heeft leuke win mogelijkheden en is daarnaast ook nog eens enorm leuk om te spelen

Wild Animals heeft een RTP van 95,30% wat gemiddeld is voor deze ontwikkelaar. Je kunt deze gokkast spelen met een minimale inzet van €0,30 cent per draai en een maximale inzet van €30,- per draai.

Wild Animals speelregels

Je speelt Wild Animals op vijf rollen met drie rijen en het heeft meer dan tweehonderd winlijnen. Daarnaast zit deze gokkast ook nog eens vol met leuke features, zoals een Wild Fusion mini-game en Wild en schatter-symbolen.

De jackpot bedraagt tweeduizend keer je inzet. Ondanks dat deze niet enorm hoog is, zal je merken dat je toch lekkere bedragen binnen kunt slepen.

Om de jackpot te kunnen bereiken is het van belang dat je de Fusion mini-game weet te activeren. Om deze te activeren moet je de scatter symbolen weten te bemachtigen op de eerste, derde en vijfde rol.

Zodra je in deze mini-game terecht gekomen bent, draai je driemaal, samen met zeven wolf symbolen op willekeurige plaatsen. In de mini-game krijg je bovendien ook de mogelijkheid de gratis spins te activeren.

Wild Animals thema en symbolen

Wild Animals is geïnspireerd op de wilde dieren die in Noord Amerika voorkomen. Zo kom je wolven, beren, elanden, adelaars en poema’s tegen in het spel. Naast deze premium symbolen, zitten er ook basis symbolen in deze gokkast. Dit zijn de kaart-symbolen.

De achtergrond geeft een bos weer en geeft je het gevoel dat je midden in de natuur staat. De vormgeving van deze gokkast is mooi, zeker de premium symbolen!

Conclusie en vergelijkbare games

Red Rake Gaming weet wel hoe ze prachtige spellen moeten ontwerpen, ook met Wild Animals hebben ze dit weer voor elkaar weten te krijgen.

Je kunt Wild Animals spelen op alle apparaten, het is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Wanneer je interesse hebt om dit spel eens een kans te geven, probeer dan eerst eens de demo-versie uit voordat je met echt geld gaat spelen.

Een andere topper van Red Rake Gaming is Parrot Bay. Je speelt deze gokkast op zes rijen en is te spelen met een minimale inzet van slechts €0,20 cent per draai. Parrot Bay heeft een miljoen winlijnen, iets waar Red Rake Gaming om bekend staan!

Parrot Bay heeft een jackpot van vijfduizend keer je inzet en de RTP van deze gokkast ligt op 95,30%.

Fruits’n Jars video slot is een andere topper van deze ontwikkelaar. Deze klassieke fruitmachine heeft een unieke twist en is daarom ook zeker de moeite waard om eens in te spelen.

Je kunt Fruits’n Jars spelen met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €10,- per draai. Je speelt met de bekende fruitsymbolen, al moeten we zeggen dat deze er prachtig uitzien! Het pot-symbool in deze gokkast is er eentje om in de gaten te houden!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...